Antena Căutare

Next Star, 19 iunie 2021. Energy Fit, moment spectaculos de karate combinat cu muzică. Cum au reacționat jurații

Energy Fit au făcut un adevărat spectacol de karate și pian pe scena Next Star 2021. Aceștia i-au surprins total pe jurați.

Energy Fit, show total la Next Star Galerie
Energy Fit, la Next Star | Antena 1

Energy Fit au venit la Next Star și au făcut o reprezentare de karate cimbinată cu o interpretare de excepție la pian. Copiii i-au uimit pe jurații care au fost uimiți de priceperea acestora în domeniul sportiv.

Energy Fit, echipa de karate care au făcut o reprezentație specială la Next Star 2021

Membrii echipei de karate, Energy Fit, au reușit să producă o reprezentație deosebită de lupte combinată cu o audiție la pian. Jurații au fost uimiți de cât de preicepuți sunt, iar concurenta Miriam, cea care face parte din echipă, a fost surpriza cea mai mare. Micuța este o campioană mondială.

„Numele meu este Miriam și sunt dublă campioană mondială, iar la campionatul mondial am reușit să devenim eu și colegul meu vice campioni mondiali”, spune concurenta Miriam.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Bella Devyatkina, fetița care la 7 ani vorbește mai multe limbi străine. A făcut spectacol lingvistic

Jurații au exclamat de mai multe ori „wow” în timpul reprezentației, semn că munca pe care copiii au depus-o în cadrul show-ului va fi răsplătită.

Enery Fit a primit din partea juraților 3 de DA

Jurații i-au răsplătit pe micuții concurenți cu 3 de DA, semn că munca pe care aceștia o fac este una foarte bună. Iată că sportul combinat cu artă ar putea fi moment demn de marea finală. Dar asta rămâne de văzut.

„Încercați să vă faceți prietenii să înțeleagă că sportul este vital la vârsta voastră, iar răspunsul meu este DA”, spune Dorian Popa.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Alex Lucaciu i-a cucerit pe jurați cu zâmbetul și talentul său la vioara cu goarnă: „I-ai spart pe toți”

„DA, mai copii!”, a spus și Ștefan Bănică, fără să stea prea mult pe gânduri.

„A fost un moment foarte frumos și ingenios. Nu mi-ați arătat doar că sunteți karatiști, ci și artisti. DA!”, a spus jurata Loredana.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Mario Serafim a cântat o piesă grea, care l-a pus în dificultate. Ce sfaturi a primit de la juriu

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 19 iunie 2021. Alessia Sana a „dat foc” la scenă cu o interpretare puternică. A cântat o piesă grea pentru vâ... Next Star, 19 iunie 2021. Suana, românca din Kuweit care a avut o interpretare vocală spectaculoasă, dar nu a convins ju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x