Antena Căutare

Next Star, 19 iunie 2021. Alessia Sana a „dat foc” la scenă cu o interpretare puternică. A cântat o piesă grea pentru vârsta ei

Alessia Sana a venit la Next Star și a „dat foc” la scenă cu o piesă destul de dificilă pentru vârsta ei, dar pe care a reușit să o cânte până la sfârșit. Ce i-au spus jurații.

Alessia Sana de la Next Star a cântat o piesă grea Galerie
Alessia Sana a interpretat o piesă grea pentru vârsta ei | Antena 1

Alessia Sana a venit la Next Star și a interpretat piesa „Girl on fire”, care a pus-o puțin în dificultate. Jurații au ținut să-i ofere câteva sfaturi.

Alessia Sana de la Next Star 2021 a cântat o piesă grea pentru vârsta ei

Alessia Sana și-a ales o piesă destul de dificil de interpretat la o vârstă atât de fragedă. Fetița, în vârstă de 8 ani, i-a impresionat cu notele înalte pe care le-a susținut, însă pe alocuri aceasta a avut mici scăpări, așa cum i-au spus ei.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Maria Ene a cântat impecabil la harpă și cu vocea, iar Loredana a început să plângă

Asta nu contestă deloc faptul că Alessia a fost înzestrată cu mult talent și stăpânire vocală. După interpretarea care a „dat foc” scenei, fetița a fost întrebată care este mesajul piesei pe care a cântat-o și a știut să le explice cu exactitate ce a ținut ea să transmită.

„Ar trebui să ne îmbrăcăm în pompieri! Tu dai foc la tot ce e aici!” i-au spus jurații.

„E vorba despre o fată care se apără de oamenii răi”, spune cu inocență fetița. La același capitol au mai insistat jurații, care au deslușit împreună mesajul emis de Alessia prin versurile interpretate. „Eu mi-am dorit să fac muzică. Mami m-a înscris și am rămas înscrisă. Până acum. Adică lumea râdea de ea ea și pe ea nu o mai interesa de nimeni și nimic”, a fost legătura pe care a găsit-o micuța cu privire la mesajul piesei alese.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Mario Serafim a cântat o piesă grea, care l-a pus în dificultate. Ce sfaturi a primit de la juriu

„Câtă forță ai tu în glas la 8 ani. Ș când te-am vazut cântând am luat foc”, i-a spus Ștefan Bănică.

Alessia Sana de la Next Star 2021 a primit un vot de NU de la Dorian Popa

Deși este talentată, Alessia Sana a primit un vot negativ de la Dorian Popa, care i-a cerut să nu fie supărată pe el. Fetița a înțeles că mai are de lucrat la tehnica vocală și a acceptat fără ezitare voturile juraților.

Loredana a ținut să îi ofere o mică lecție de canto și câteva sfaturi, care cu siguranță o vor ajuta în cariera de solistă. „Sana, ai un nume deja de artist, ai o forță, o pasiune care se simte atunci când cânți. Când iei notele înalte te așezi. Ai atitudine și esti foarte hotărâtă. Ce îți recomand eu să cânți și o piesă mai liniștită. Vrei să cântăm împreună? Ca să sune vocea mai caldă, să zâmbești. Atunci când cânți, încearcă să zâmbești. Eu în această seară pentru tine, Sana, am un DA”, i-a spus Loredana, după c au cântat hit-ul artistei „Apa”.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Victor Munteanu a făcut glume pe seama juraților, într-un moment surprinzător de roast

„Răspunsul meu pentru tine este DA”, i-a spus și Ștefan Bănică.

Dorian Popa, însă, i-a oferit un vot negativ. „Îmi place că domini scena. Îmi place și rochița ta, însă Alessia, am auzit mici greșeli. Nu înseamnă că nu a fost bine ce ai făcut pe scenă. Răspunsul meu pentru tine în seara asta este NU. Să nu te superi pe mine”, i-a zis Dorian.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 19 iunie 2021. Gemenii Ianis și Iustin, spectacol la țambal și acordeon: „S-a dus direct la inimă”... Next Star, 19 iunie 2021. Energy Fit, moment spectaculos de karate combinat cu muzică. Cum au reacționat jurații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x