Antena Căutare

Mulțumim! Next Star, lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban

„Next Star”, emisiunea prezentată de Dan Negru, a fost ieri lider de audiență a nivelul publicului din mediul urban.

„Next Star”, emisiunea prezentată de Dan Negru, a fost ieri lider de audiență a nivelul publicului din mediul urban.

Astfel, pe durata difuzării emisiunii (20.29-23.35), Antena 1 s-a aflat, la nivelul întregului public din mediul urban pe primul loc cu o audiență medie de 7,5 puncte de rating și o cotă de piață de 16,7 procente. Emisiunea a fost urmărită de aproape două milioane de români în minutul de maximă audiență de la 22.20.

Câștigătoarea ediției de ieri a emisiunii Next Star este Cristina (9 ani, Bucuresti) care i-a uimit pe jurați cu un număr de acrobație. “Pentru astăzi am pregătit un exercițiu la frânghie. Mă antrenez la o școală de circ...”, le-a spus mica acrobată juraților. Demonstrația i-a dat mari emoții lui Dorian și a făcut-o pe Alina să-și acopere, în anumite momente, ochii cu palmele. “E foarte greu ce face ea!”, a mai spus Dorian Popa și, parcă pentru a întări cele spuse, a încercat să urce cât mai sus pe frânghia suspendată deasupra scenei. Dorian nu a fost singurul care a încercat această mișcare, căci Pepe îl l-a provocat pe Dan Negru să urce la rândul lui pe sfoară.

În aceeași ediție, Pepe a acordat cel de-al patrulea și ultimul Golden Star al sezonului. Beneficiarii sunt “Veveritele năzdravane”, un grup de 14 copii nevăzători din Bucuresti, care au interpretat vocal și instrumental o versiune proprie a cântecului “Lie, ciocarlie”. Trofeul primit din partea lui Pepe îi trimite direct în marea finală a celui de-al saptelea sezon.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National

Perioada 17 noiembrie 2016

Acrobație de nota 10! Cristina Tic-Chiliment a câștigat cea de-a zecea ediție a sezonului șapte „Next Star”!... „Next Star” își caută următoarele vedete! Vino la casting și arată că ești cel mai bun!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x