Antena Căutare

Show-ul “Next Star”, lider de audiență în mediul urban și în toată țara

Emisiunea “Next Star”, care a ales-o câștigătoare pe Diana Damian, o fetiță de 10 ani din Năvodari cu o voce de aur, a fost lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban și la nivelul publicului din toată țara. Show-ul prezentat de Dan Negru a adunat în fața micilor ecrane 1.893.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 22.28.

Emisiunea “Next Star”, care a ales-o știgătoare pe Diana Damian, o fetiță de 10 ani din Năvodari cu o voce de aur, a fost lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban și la nivelul publicului din toată țara. Show-ul prezentat de Dan Negru a adunat în fața micilor ecrane 1.893.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 22.28.

Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul urban și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.30 - 23.37) o audiență medie de 7,6 puncte de rating și o cotă de piață de 16,8 %, în timp ce următorul clasat, Kanal D, înregistra 6,7 puncte de rating și o cotă de piață de 14,9 %, iar Pro TV, situat pe locul al treilea, înregistra 6,2 puncte de rating și 13,7 % cota de piață.
De asemenea, Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul publicului din toată țara, cu o audiență medie de 7,5 puncte de rating și 16,6 % cota de piață.

Cei mai talentați copii au făcut joi seara, la „Next Star”, spectaculoase demonstrații de gimnastică aeriană, capoeira și street-dance. Câștigătoarea serii însă a fost desemnată Diana Damian (10 ani), o fetiță din Năvodari, care i-a uimit e jurați cu felul în care a interpretat piesa “Adagio”, a Larei Fabian.
Sursa:Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile All urban și National
Perioada 21 aprilie 2016

Nici nu se putea altfel. Glasul minunat și piesa Larei Fabian au dus-o pe Diana Damian în marea finală Next Star...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x