Antena Căutare

Nu te supara, frate! 19 ianuarie 2023. Transformarea uimitoare a Mariei Cârneci. Cât de bine arată la 69 de ani

Pepe și Magicianul Robert Tudor prezintă în fiecare miercuri, joi și vineri, la ora 17:00, jocul Nu te supăra, frate!, de la Antena 1. Două echipe alcătuite din câte trei vedete participă și își testează abilitățile în provocările concepute de cele două gazde. În ediția din 19 ianuarie 2023, vedetele din echipa albastră sunt Maria Cârneci, Valentin Sanfira, Paula Chirilă, iar vedetele din echipa roșie sunt Codruța Filip, Mălina, Connect-R.

Nu te supara, frate! 19 ianuarie 2023. Transformarea uimitoare a Mariei Cârneci. Cât de bine arată la 69 de ani Galerie
Nu te supara, frate! 19 ianuarie 2023. | Antena 1/ Nu te supăra, frate!

Emisiunea de la Antena 1, Nu te supăra, frate!, aduce telespectatorilor doza zilnică de amuzament și distracție! În ediția de astăzi, Pepe și Magicianul Tudor au pregătit surprize inedite!

Pentru a câștiga premii în emisiunea Nu te supăra, frate!, telespectatorii trebuie să se înscrie pe www.a1.ro în timpul difuzării (între orele 17:00-19:00) și să răspundă la o întrebare din joc. Zilnic, unul dintre cei înscriși va fi sunat în direct și va avea șansa de a arunca zarul în platou. Telespectatorul norocos va câștiga atâtea sute de euro câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea pune la bătaie și alte premii surpriză.

Nu te supăra, frate!, din 19 ianuarie 2023. Vedetele au fost provocate să răspundă la întrebări de cultură generală. Maria Cârneci a uimit cu apariția sa

Între toate vedetele prezente, Maria Cârneci a uimit cu apariția sa splendidă la vârsta de 69 de ani. Îmbrăcată într-o pereche de blugi strâmți și o bluză cu dantelă, silueta i-a fost pusă în evidență extrem de bine.

A început jocul și pentru a avansa pe tabla de joc e nevoie să accepte o provocare! Paula Chirilă a avut un Quizz și a trebuit să răspundă la întrebarea <<Care este cea mai mică țară din lume>>. “Acum o să se vadă cât suntem de proști”, a zis în glumă Paula Chirilă. Răspunsul corect a fost Vatican, așa cum a și ales echipa albastră, avansând pe tabla de joc.

Mălina a dat cu zarul și a picat numărul 5, i-a picat, de asemenea, tot un Quizz. Explică următoarea expresie: “Te uiți ca vițelul la poarta nouă”, a fost provocarea venită către echipă. Desigur, au răspuns corect!

Valentin Sanfira a dat două puncte cu zarul și a avut o provocare! <<Recită primele trei strofe din poezia “Luceafărul”, de Mihai Eminescu>>, a fost provocarea, însă a trebuit să recite plângând. Interpretarea a adus amuzamentul tuturor celor prezenți.

Connect-R a dat șase puncte cu zarul! Cântărețul a avut un Quizz și a trebuit să răspundă la <<Numește rasa cățelului din imaginea prezentată pe ecran>>. A fost un Pomeranian și a ghicit, astfel a înaintat 6 poziții. A avut și o provocare amuzantă, el a trebuit să cânte ca și cum ar fi în duș piesa artistei Ruby, “Stinge lumina”.

Maria Cârneci a dat cu zarul și a nimerit un punct. A avut un Quizz și a trebuit să răspundă în câte filme “Singur Acasă” a jucat Macaulay Culkin. Răspuns corect: două filme! Cântăreața a ghicit!

Citește și: Telespectatorii pot juca Nu te supăra, frate!, în direct, alături de vedetele invitate

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro , în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt. Emisiunea poate fi urmărită pe AntenaPlay.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Citește și: Nu te supara, frate! 18 ianuarie 2023. Duel între soții Irina și Răzvan Fodor. Ce s-a întâmplat când cei doi au devenit adversari

Nu te supara, frate! 18 ianuarie 2023. Duel între soții Irina și Răzvan Fodor. Ce s-a întâmplat când cei doi au devenit ... Nu te supara, frate! 19 ianuarie 2023. Codruța Filip, pusă la un joc dificil, care a făcut deliciul publicului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x