Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 27 ianuarie 2023. Axinte a făcut reclamă la șosete în cel mai senzual mod posibil. Ce a urmat

În ediția din 27 ianuarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate! de la Antena 1, Axinte a făcut show făcând reclamă la șosete în cel mai senzual mod posibil.

Axinte a făcut spectacol la emisiunea Nu te supăra, frate!, de la Antena 1

Antena 1

La emisiunea Nu te supăra, frate!, două echipe formate din câte trei vedete intră în jocul cu același nume și fac față provocărilor gândite de cele două gazde, Pepe și magicianul Robert Tudor. Jocuri, ghicitori interesante și momente savuroase, iată rețeta acestui quiz show de la Antena 1.

În ediția din 27 ianuarie 2023, vedetele din echipa roșie sunt Mara Oprea, Minodora și Emma, în timp ce echipa albastră este formată din Axinte, Tavi Colen și Alecsandru Dunaev.

Una dintre probe l-a pus pe Axinte să facă reclamă la șosete într-un mod cât se poate de senzual. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Axinte a făcut senzație cu reclama sa la șosete, la emisiunea Nut e supăra, frate!, ediția din 27 ianuarie 2023

În cadrul jocului din 27 ianuarie 2023, Axinte din echipa roșie a primit provocarea de-a face reclamă la șosete, dar pe un ton cât mai senzual.

„Fă reclamă la ciorapi flaușați pe un ton senzual”, a fost provocarea primită de Axinte, în ediția din 27 ianuarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate!, de la Antena 1.

Citetșe și: Nu te supăra, frate! 26 ianuarie 2023. Dorian Popa, dezvăluire neașteptată despre Cătălin Scărlătescu. Ce a spus despre el

Fără să mai stea pe gânduri, acesta s-a folosit de imaginația bogată pentru a compune pe loc niște versuri inedite: „Sexy, sexy, știu că mă vrei/ Vino la mine ciorapi ca să iei/Sexy, sexy, și nu mai sta/Că le vinde Minodora. Șosete gratis pentru fetele din juriu!”, a fost reclama pe care a făcut-o Axinte, pe un ton senzual.

Și fiindcă s-a descurcat bine, Pepe l-a anunțat că pionul său poate să avanseze în joc.

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! 26 ianuarie 2023. Ana Odagiu și Monica Odagiu, provocare grea. Ce alimente au fost puse să mănânce... Nu te supăra, frate! 27 ianuarie 2023. Minodora, apariție de senzație. Ce detaliu au observat toți la artistă...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Ultimele știri
x