Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 26 ianuarie 2023. Dorian Popa, dezvăluire neașteptată despre Cătălin Scărlătescu. Ce a spus despre el

În ediția din 26 ianuarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate! de la Antena 1, Dorian Popa i-a surprins pe toți atunci când a dezvăluit un detaliu neașteptat despre Cătălin Scărlătescu.

colaj foto cu dorian popa portret si dorian alaturi de pepe Galerie
Dorian Popa a dezvăluit la emisiunea Nu te supăra, frate! ce i-a trimis Cătălin Scărlătescu | Antena 1

În fiecare miercuri, joi şi vineri, de la ora 17:00, Pepe și Magicianul Robert Tudor prezintă Nu te supăra, frate!. Două echipe formate din câte trei vedete intră în jocul cu același nume și fac față provocărilor gândite de cele două gazde. Jocuri, ghicitori interesante și momente savuroase, iată rețeta acestui quiz show de la Antena 1.

În ediția din 26 ianuarie 2023, vedetele din echipa albastră sunt Bibi, Wilmark și Monica Odagiu, în timp ce echipa roșie este formată din Amna, Dorian Popa și Ana Odagiu.

Chiar în timpul uneia dintre probe, Dorian Popa a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre Cătălin Scărlătescu și toți cei prezenți în platou s-au amuzat.

Ce a dezvăluit Dorian Popa despre Cătălin Scărlătescu în cadrul emisiunii Nu te supăra, frate!, ediția din 26 ianuarie 2023

În timpul emisiunii, cele două echipe de vedete au început celebrul joc și nu a durat mult până ce provocările au început să apară. Întrebările surprinzătoare s-au îmbinat savuros cu provocările inedite, într-un show captivant.

Un moment surprinzător a fost atunci când Dorian Popa, în timp ce se gândea la o întrebare pusă de Pepe despre comportamentul căluților de mare, a făcut o dezvăluire neașteptată despre Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Nu te supăra, frate! 25 ianuarie 2023. Magicianul Robert Tudor, replici neașteptate pentru Ramona Olaru, după ce i-a pus cătușe

„Era Scărlătescu, avea o sticlă de vin alb în mână cu un căluț de mare pe ea și îmi trimite un filmuleț în care îmi zicea: Înoată căluțu’!”, a spus Dorian Popa despre juratul emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1.

Artistul a dezvăluit astfel că Scărlătescu are din plin simțul umorului și este, de asemenea, nu doar plin de imaginație, ci și la curent cu melodiile de succes ale lui Dorian Popa.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Nu te supăra, frate! ca să savurezi tot momentul.

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! 25 ianuarie 2023. Magicianul Robert Tudor, replici neașteptate pentru Ramona Olaru, după ce i-a pus... Nu te supăra, frate! 26 ianuarie 2023. Ana Odagiu și Monica Odagiu, provocare grea. Ce alimente au fost puse să mănânce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x