Antena Căutare

Podcastito Express. Când s-au cunoscut, de fapt, Laura Giurcanu și Aris Eram. Ce le place unul la celălalt: „Avem multe în comun”

Laura Giurcanu și Aris au vorbit față în față la Podcastito Express și au răspuns curiozităților fanilor. Cei doi au povestit cum s-au cunoscut, cum s-au împrietenit la America Express și ce le place unul la celălalt.

Colaj cu Laura Giurcanu și Aris Galerie
Laura Giurcanu și Aris au vorbit față în față la Podcastito Express și au răspuns curiozităților fanilor | Antena 1

Podcastito Express este un produs exclusiv AntenaPLAY, moderat de Aris Eram, Alexia Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru. În episodul 11 Aris Eram și Laura Giurcanu au discutat față în față.

Întrebat ce știa despre Laura și Sânziana când a început competiția, Aris a răspuns:

„Știam că erați foarte bune prietene cu Alexia și ce m-a surprins e că nu mă așteptam să fim așa competitive și bune în America Express”, a povestit Aris.

Citește și: Laura Giurcanu și Aris Eram, împreună la un concert. Cum s-au fotografiat cei doi concurenți de la America Express

Laura Giurcanu a precizat că nu aveau foarte mult timp de discuții în competiție, dar au reușit să se împrietenească foarte repede.

„În această competiție cred că ne-am împrietenit foarte repede. De la plecare. Din aeroport, unde am stat într-un separeu unde erau doar 2 șezlonguri pe care au dormit Alexia și Sânziana și eu și Laura am dormit pe jos. Nu apucai să stai prea mult de vorbă. Mi se pare că noi ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul”, au spus cei doi.

Totuși, Laura Giurcanu a precizat că se mai întâlnise cu Aris în trecut, înainte de competiția America Express.

Citește și: Sânziana Negru, gest neașteptat după participarea la America Express. Ce semnificație aparte are tatuajul pe care și l-a făcut

„Când ne-am cunoscut noi doi? Prima dată ne-am văzut la o masă în Brașov, acum 5 ani, dar tu erai mai mic. Mai adolescent. Aveai 15 ani”, a spus Laura Giurcanu.

„Schimbăm subiectul. De când ești prietenă cu Sânziana?”, a spus Aris.

„De 7 ani sunt prietenă cu Sânziana. Știi câți ani aveai tu acum 7 ani?”, a glumit Laura.

„20. Nu. Scuze. 18”, a glumit Aris.

Întrebați ce le place unul la altul, Laura Giurcanu, în vârstă de 27 de ani a precizat că îl apreciază foarte mult pe Aris, în vârstă de 20 de ani, pentru că este descurcăreț, bun și amuzant.

Citește și: Podcastito Express sezon 2, episodul 9. Mario Fresh îl tachinează pe Aris Eram în legătură cu Laura Giurcanu. Ce spune ”cumnatul”

Ce le place lui Ars Eram și Laurei Giurcanu unul la celălalt

„Mie îmi place că ești descurcăreț, că ești foarte amuzant și ești un om foarte bun, care mă face să mă simt bine când sunt în prezența lui”, a spus Laura Giurcanu.

„Și tu ești foarte amuzantă. Și calmă”, a spus Aris.

„Continuă”, a spus Laura.

„Gata. Trecem la următoarea întrebare”, a spus Aris.

„Sunt calmă și amuzantă doar?”, a glumit Laura.

„Ești foarte bună ca om. Uite, am repetat ce ai zis tu. Vezi, avem foarte multe chestii în comun”, a spus Aris zâmbind.

Vezi episodul complet de Podcastito Express în AntenaPLAY.

Podcastito Express. Ce relație este, de fapt, între Sonia Simionov și Iuliana Pepene de la America Express: „Poate fi un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x