Antena Căutare

Podcastito Express. Ce relație este, de fapt, între Sonia Simionov și Iuliana Pepene de la America Express: „Poate fi un avantaj”

Jurnalistele Sonia Simionov și Iuliana Pepene au recunoscut la Podcastito Express că nu au plecat în competiția America Express ca prietene.

Colaj cu Iuliana Pepene și Sonia Simionov Galerie
Iuliana Pepene și Sonia Simionov au vorbit la Podcastito Express despre relația lor | Antena 1

Podcastito Express | Sezonul 2 este un produs exclusiv AntenaPLAY unde sunt comentate cele mai tari faze de pe Drumul Soarelui, iar discuțiile pline de umor aduc detalii neștiute din timpul misiunilor.

În episodul 7 de Podcastito Express Sânziana Negru și Alexia Eram le-au avut invitate pe Sonia Simionov și pe Iuliana Pepene.

Printre întrebările la care au răspuns a fost „Care e relația dintre voi?”. Jurnalistele au explicat că pe ele nu le leagă o prietenie, ci sunt doar colege.

Citește și: Podcastito Express sezon 2, episodul 9. Mario Fresh îl tachinează pe Aris Eram în legătură cu Laura Giurcanu. Ce spune ”cumnatul”

Ce relație există întren Sonia Simionov și Iuliana Pepene de la America Express

„E o relație atipică. Alții au plecat prieteni, frați, rude, noi suntem doar colege. A fost un avantaj. Dacă eram prietene foarte bune exista posibilitatea să ne supărăm și să ne și manifestăm supărarea. Dar așa, fiind colege, ne-am respectat foarte mult una pe cealaltă. Și cumva n-am avut curajul să ne manifestăm. Ne exprimam sentimentele din priviri. Noi ne știm limitele. Au fost și momente în care n-am fi omorât una pe cealaltă. Ne-am uitat urât una la alta”, a spus Iuliana Pepene.

„E complicat când nu te cunoști. Ești puțin reținut. În ciuda relației pe care am avut-o și pe care continuăm să o avem, mai puțin apropiată, pentru că așa a fost și așa este, eu cred că ne-am descurcat foarte bine”, a spus Sonia Simionov.

Iuliana Pepene a mărutirsit că înainte de a pleca în competiție ea și Sonia s-au întâlnit pentru a afla informații una despre alta, în cazul în care ar fi trebuit să răspundă la întrebări precum: care e mâncarea preferată a partenerului.

„Ne-am enervat pe rând. Ne-am echilibrat. Am plecat dezechilibrate. Nu știam cum o să reacționăm. O singură dată am ieșit la cafea noi două”.

Vezi întregul episod Podcastito Express cu Sonia și Iuliana AICI.

Citește și: Ce obicei avea Iuliana Pepene înainte de culcare, la America Express. Detaliile care nu s-au văzut la TV: „Nu se pot difuza”

Despre Podcastito Express sezonul 2

Podcastito Express e un produs original AntenaPLAY, în care gazdele, alături de invitați, discută despre cele mai tensionate și cele mai amuzante momente din timpul curselor. Află-le dezvăluirile în episoadele disponibile.

Cine sunt concurenții de la America Express: Drumul Soarelui 2023

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Podcastito Express sezon 2, episodul 9. Mario Fresh îl tachinează pe Aris Eram în legătură cu Laura Giurcanu. Ce spune ”... Podcastito Express. Când s-au cunoscut, de fapt, Laura Giurcanu și Aris Eram. Ce le place unul la celălalt: „Avem multe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x