Antena Căutare

Chefi fără limite, filmat în cele mai spectaculoase locații din Grecia Premiera: luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format de adventure - cooking show ce va avea premiera luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

locatii chefi fara limite Galerie
Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format de adventure - cooking show ce va avea premiera luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1. | Antena 1

Chefi fără limite, primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Premiera Chefi fără limite - luni, marți și miercuri

Chefi fără limite este un format original, filmat în această toamnă în insulele grecești.

Citește și: Marius Tudosiei, dezvăluiri din culisele emisiunii Chefi fără limite! Ce a zis despre Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Departe de confortul unui platou, cei trei chefi alături de concurenți au avut de îndeplinit diverse misiuni pentru a-și procura ingredientele sau ustensilele, iar battle-urile de gătit au avut loc în cele mai spectaculoase locații ale insulelor:

Schimbăm insule dintr-o parte în alta, se schimbă tradiția. Fiecare insulă are ceva specific. Într-un loc am găsit nu știu ce pâinică, într-un loc am găsit nu știu ce băutură. Adică în fiecare insulă găsim ceva nou. Plus de asta trebuie să ne adaptăm mereu la felul de mâncare pe care îl gătesc ei aici”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Locațiile de vis în care a fost filmat noul show de cooking

Traseul show-ului va începe în nordul Mării Egee, în insulele Chios, Lesbos și Lemnos, însă fiecare dintre ele va surprinde prin specificul său gastronomic, prin ingrediente speciale și tehnici de gătit aparte.Aventura va continua la Chefi fără limite în nordul Greciei, în Serres, ca mai apoi lupta culinară să aibă loc în orașul dintre stânci, Meteora, considerat al doilea centru religios al țării după Muntele Athos.

Citește și: Când începe noul show de gătit Chefi fără limite. Marea Premieră cu 3 ediții consecutive

Corfu, peninsula Mani, Creta și Naxos vor găzdui și ele dueluri culinare în ultimele etape ale competiției. Fiecare episod și fiecare locație din traseul emisiunii le vor dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Marea finală a show-ului va fi disputată în Atena, acolo unde trofeul Chefi fără limite va fi adjudecat de unul dintre chefii Bontea, Dumitrescu sau Scărlătescu, iar unul dintre concurenții finaliști va fi desemnat câștigător al primului sezon.

Chefi fără limite, noul format de adventure- cooking show, primul din România, va fi difuzat din 21 februarie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Chefi fără limite - Sezonul 1: Rezumat episodul 30 Chefi fără limite - Sezonul 1: Rezumat episodul 30 Joi, 28.04.2022, 13:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel Sambata, 02.03.2024, 16:03
Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ce bonus important a fost pus în joc pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. „E o probă grea”

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ce bonus important a fost pus în joc pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. „E o probă grea”

În ediția difuzată pe 12 septembrie 2022 de Chefi la cuțite, Chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea se luptă pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. Deși au fost confuzi când au alfat ce trebuie să facă, cei trei chefi au trecut la treabă și au dat tot ce au mai bun.

Miercuri, 14.09.2022, 21:00
Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite 2022

Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite 2022

În ultimul episod de “Chefi fără limite, în spatele camerelor” vedem imagini care nu a fost difuzate la televizor, în Marea Finală, fiind momente surprinse dincolo de ceea ce văd telespectatorii. Iată cum s-a văzut Finala prin ochii echipei de producție și ce nu a avut ocazia audiența să surprindă.

Sambata, 30.04.2022, 13:23
Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite

Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite

Miercuri seară, Chefi fără limite și-a desemnat câștigătorul primei ediții desfășurate în Grecia. După o finală grea, jucată alături de Laura Eremia și Istvan Kozocsa, Nobo din echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea și-a adjudecat titlul primului sezon Chefi fără limite și premiul de 30.000 de Euro, demonstrând juriului că merită titlul de chef fără limite.

Joi, 28.04.2022, 14:12
Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina" este însărcinată

Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina" este însărcinată

Daniel Jumuga (Nobo) este câștigătorul Chefi fără limite! În finala show-ului de cooking și aventură a avut alături una dintre cele mai importante persoane din viața sa, partenera lui de viață, pe care a strâns-o la piept cu putere când a pășit timid pe porțile platoului.

Joi, 28.04.2022, 13:54
Ultimele știri
x