Antena Căutare

Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Roxana Vancea, apariție provocatoare la parada circului Bellucci. Ce a ales să poarte

În ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Roxana Vancea i-a impresionat pe turiști cu o apariție provocatoare la parade pentru circul Acquatico Bellucci.

colaj foto cu Roxana Vancea, la Poftiți la circ, pregătită pentru parada circului Bellucci Galerie
Atenția turiștilor a fost imediat captată de Roxana Vancea, care a îmbrăcat o superbă rochie scurtă, mulată, de un auriu metalizat | Antena 1

Giani Kiriță, Diana Munteanu, Cezar Ouatu și Roxana Vancea au acceptat provocare alansată de simpaticul Nea Marin și au decis să vină să lucreze, timp de câteva zile, pentru cei de la circul Acquatico Bellucci.

Viața de circar e una grea și implică numeroase treburi, căci în spatele unui spectacol de câteva ore stau zile întregi de muncă. Știind din plin acest lucru, Nea Marin a decis să pună vedetele la muncă, pentru ca spectacolele artiștilor de circ să se bucure de un succes cât mai mare.

Roxana Vancea, Cezar Ouatu, Giani Kiriță și Diana Munteanu au făcut show în Techirghiol, în ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ”

În ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Nea Marin a fost extrem de ferm și de generos cu lista de sarcini obligatorii.

Citește și: Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Roxana Vancea și Diana Munteanu s-au luptat cu Sandy Medini și au făcut show pe plajă

După un mic dejun servit pe fugă, vedetele au pornit la treabă. Cezar Ouatu a încercat să scape de muncă, dar nu a putut să facă acest lucru la infinit și tot am avut ocazia să-l vedem spălâng șezlonguri pe plajă, ungând turiștii cu nămol, încărcând bălegar în căruță sau muncind la o spălătorie industrială. Giani Kiriță a fost ceva mai harnic decât colegul său, însă tot el a fost și cel care și-a încasat niște nuci date cu praștia de neobositul Nea Marin.

Nici fetele nu au avut o zi mai ușoară. Diana Munteanu și Roxana Vancea au dat cu grebla ca să curețe nisipul de pe o plajă din Techirghiol, s-au asigurat că turiștii primesc fluturași de promovare a circului Acquatico Bellucci și nu au refuzat, în geneal, mai nicio sarcin.

Roxana Vancea, apariție provocatoare la parada circului Acquatico Belluci

Și fiindcă emisiunea „Poftiți la circ" cu Nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, starurile care au acceptat provocarea trebuie nu doar să procure hrană, servicii sau diferite alte lucruri de care au nevoie circarii, ci și să îi ajute pe aceștia să pregătească pentru public numere de senzație.

Dar ca să poată veni lumea la spectacol, pentru a vedea ce numere speciale au pregătit pentru public, Giani Kiriță, Roxana Vancea, Cezar Ouatu și Diana Munteanu au fost nevoiți să pregătească un car de paradă.

Citește și: Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Cum arată Roxana Vancea, unsă cu nămol și cu formele la vedere. Bruneta a făcut spectacol

Au dat cu vopsea, au confecționat ornamente și s-au costumat în cel mai spectaculos mod posibil, apoi au pornit la paradă prin Jupiter, Saturn și Neptun

Atenția turiștilor a fost imediat captată de Roxana Vancea, care a îmbrăcat o superbă rochie scurtă, mulată, de un auriu metalizat, ce i-a pus de minune în valoare silueta de invidiat. Urmărește clipul video de mai sus ca să descoperi cum a arătat bruneta.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță a făcut o dezvăluire neașteptată: „Dacă nu mă însor acum, n-o mai fac n... Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Sony Medini l-a enervat pe Nea Marin. Ce lecție dură i-a dat acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x