Antena Căutare

Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Roxana Vancea și Diana Munteanu s-au luptat cu Sandy Medini și au făcut show pe plajă

Roxana Vancea și Diana Munteanu au complotat împotriva lui Sandy Medini, dar acesta le-a dat o lecție de neuitat, în ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

colaj foto cu Sandy Medini, Diana Munteanu și Roxana Vancea, la Poftiți la circ de la Antena 1 Galerie
Sandy Medini le-a „terorizat” din plin pe Diana Munteanu și pe Roxana Vancea. | Antena 1

Și de data aceasta, în ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, vedetele au făcut un show de zile mari. Cezar Ouatu, Giani Kiriță, Diana Munteanu și Roxana Vancea au acceptat provocarea lansată de Nea Marin și și-au unit forțele pentru a munci, timp de câteva zile, pentru cei de la circul Acquatico Belluci.

Și fiindcă treburile sunt multe, vedetele abia dacă au avut timp să servească micul dejun, căci Nea Marin i-a și trimis pe toți la treabă.

Diana Munteanu și Roxana Vancea au fost puse la treabă de Nea Marin, în ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Diana Munteanu și Cezar Ouatu au făcut show de zile mari, cântând și ungând de zor turiștii cu nămol de Techirghiol, în timp ce Nea Marin, Giani Kiriță și Roxana Vancea au mucit din greu laa bordul unei ambarcațiuni, pentru a culege nămol de pe fundul apei. Apoi, toată lumea s-a dus să împartă fluturași, ca să promoveze spectacolul celor de la circul Acquatico Bellucci. Un spectacol reușit merită un public pe măsură, dar pentru a obține acest lucru este nevoie să se facă promovare.

Citește și: Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță, fugărit și atacat de Nea Marin, cu praștia! Ce a îndurat fostul fotbalist

Ca să poată împărți pliante turiștilor, Diana Munteanu și Roxana Vancea au primit sarcina de-a curăța nisipul de pe plajă cu grebla și de-a se ocupa de curățenie. Munca a fost grea, dar fiecare a dat tot ce a avut mai bun, pentru a termina totul cu bine. Doar că, la un moment dat, lucrurile au scăpat puțin de sub control.

„Pe mine m-au rugat oamenii ăștia să umflu o saltea mare și la un moment dat primesc mare jet de apă. Când mă întorc: Sandy!”, a mărturisit Diana Munteanu, supărată de numeroasele „dușuri” pe care le-a primit de la sora lui Sony Medini.

Diana Munteanu și Roxana Vancea au complotat împotriva lui Sandy Medini de la circul Acquatico Bellucci, la „Poftiți la circ”

Sandy Medini le-a „terorizat” din plin pe Diana Munteanu și pe Roxana Vancea. Când răbdarea sa a ajuns la final, blondina a complotat cu frumoasa brunetă și a pus la cale un plan prin care să se răzbune și să-și ia astfel revanșa.

„Am zis hai s-o băgăm pe fata asta în mare, fiindcă nu se potolește”, a recunoscut Roxana Vancea.

Și uite așa, cele două au ademenit-o pe Sandy cât mai aproape de valuri și, într-o fracțiune de secundă, au înșfăcat-o cu putere și i-au făcut o baie pe cinste. Doar că, deși se așteptau ca acest lucru s-o calmeze, iată totuși că efectele a fost unul opus!

Citește și: Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță a fost pus să mulgă caprele. Ce i-a făcut Nea Marin, chiar în timp ce muncea

„S-a dezlănțuit Jihadul din momentul ăla. N-am mai avut nicio șansă s-o oprim, să-i scoatem bateriile”, a dezvpluit Roxana Vancea.

„Zici că am eliberat niște energii care nu trebuiau eliberate”, a mai adăugat Diana Munteanu.

Sandy Medini a făcut show de zile mari și le-a dat fetelor duș după duș, cu tot ce a prins la îndemână.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță a fost pus să mulgă caprele. Ce i-a făcut Nea Marin, chiar în timp ce m... Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță, fugărit și atacat de Nea Marin, cu praștia! Ce a îndurat fostul fotbal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x