Poftiți la circ 2020, ediția 1. Povestea Circului Belluci, locul unde se desfășoară Poftiți la circ cu nea Marin Barbu

Noul sezon Poftiți la circ cu nea Mărin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activiatate.

Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Povestea cicului Belucci a început în secolul 19, de când prima generație de circari a familiei s-a remarcat.

În anul 2002 Mario Medini și Loredana Bellucci au înființat circul Aquatico Bellucci. Între timp, Jennifer, Sandy și Sony, copiii lui Mario și ai Loredanei, care fac parte din a cincea generație de circari ai familiei, au preluat activitățile cheie ale afacerii.

Circul Bellucci, o afacere de familie. Cine sunt actualii proprietari ai Circului în care se defășoară emisiunea Poftiți la circ

Jennifer este artist în arenă, Sandy este manager, iar Sony este director artistic. Pe lângă cei trei deținători ai afacerii de familie, toți artiștii culeși din toată lumea care activează în circul Bellucci ajung la un număr de 40 de frați și surori ai familiei Bellucci-Medini.

Citește și: Una dintre fiicele lui Nea Marin, dezvăluiri incredibile! „Mi se părea că tata făcea magie cu picioarele lui”

Mario Medini: Eu m-am născut în circ. De 68 de ani, toată viața mea a fost aici.

Sony: Circul este magie. Iubesc circul pentru că este o viață liberă.

Sandy: Trăim în caravnele pe care nu le-aș schimba pe niciun apartament.

De-a lungul timpului, circarii de la Bellucci și-au modificat structura spectacolului și s-au adaptat vremurilor. Un incident grav i-a făcut pe circarii Bellucci să schimbe cu totul formatul spectacolului. Un șarpe a mușcat un copil din public.

Chiar dacă mușcătura șarpelui nu a fost una gravă, pentru că acesta era neveninos, incidentul i-a făcut pe circari să-și regândească spectacolul. Așadar, familia Bellucci a renunțat la numerele cu animale, înainte să fie dispusă legea care prevede interzicerea animalelor în circuri.

Familia Bellucci, îndrăgostită de România

Cu rulotele și camioanele lor, circarii de la circul Bellucci cutreieră lumea în lung și în lat și le face plăcere când vin în România. Nu mai vorbim că Sony și sora acestuia sunt căsătoriți cu români.

Citește și: Circul Bellucci a făcut spectacol de senzație în bucătăria „Chefi la cuțite”

„Am venit cu circul nostru acum 16 ani și am descoperit o țată minunată. Din România am plecat acum 5 ani pentru că am hotărât să schimbăm total formula de spectacol și de fiecare dată când ne întorceam a fost emoție mare pentru că ne simțim bine aici. Când mergem în Italia nu suntem atât de fericiți. A fost o plăcere imensă să ne întoarcem”, a afirmat Jennifer.

„Eu am soția româncă, sora mea are soțul român și a fost o plăcere să ne întoarcem”, a completat Sony.

Nea Marin Barbu, prieten vechi cu circarii de la Bellucci

În plus, familia de italieni și-a făcut un foarte bun prieten în România. Nea Marin Barbu a avut ocazia de a lucra alături de ei în 2012 și s-a îndrăgostit d elumea circului și mai ales a rămas într-o relație apropiată cu cei tremi membri ai familiei Balucci.

Tocmai de aceea, coregrafului i-a făcut o deosebită plăcere să-și revadă prietenii și să-i ajute în activitate, alături de vedetele care au acceptat provocarea emisiunii Poftiți la circ.

Începând din 28 decembrie, Nea Marin revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii, Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Ultimele știri