Antena Căutare

Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Liviu Vârciu i-a luat locul lui Nea Marin și a pus mătura pe Cezar Ouatu și Sony Medini

Liviu Vârciu i-a luat locul lui Nea Marin și a făcut intrucție cu Cezar Ouatu și cu Sony Medini, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

colaj foto cu Liviu Vârciu (stânga) și Cezar Ouatu cu Sony Medini (dreapta), la „Poftiți la circ” Galerie
Înarmat cu o mătură, acesta i-a pus la muncă pe cei doi „subalterni” și a arătat că nu degeaba este „fiul” lui Nea Marin | Antena 1

Este ultima zi pe care o petrec la circul Acquatico Bellucci Diana Munteanu, Cezar Ouatu, Roxana Vancea și Giani Kiriță.

După ce au trudit din greu la făcut curat pe plaje sau în tot felul de locații, după ce au muls caprele, au muncit la o herghelie, la covrigărie și chiar și la un siloz și la o curățătorie industrială, iată că a venit momentul ca cele patru vedete să primească o nouă sarcină de la Nea Marin!

Liviu Vârciu i-a surprins pe toți în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Roxana Vancea, Sandy Medini și Giani Kiriță au mers cu Nea Marin la un local celebru din Vama Veche, acolo unde era o listă întreagă de treburi de făcut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sony Medini, Diana Munteanu și Cezar Ouatu au fost trimiși la o cherhana, acolo unde îi aștepta Liviu Vârciu. Nu a durat mult și gazda restaurantului a venit și a anunțat care sunt treburile pe care vedetele trebuie să le facă.

Cezar Ouatu și Sony Medini s-au apucat să care niște mese, să le curețe și să le aranjeze pentru un eveniment, Liviu Vârciu a fost pus să se ocupe de un gard viu și Diana Munteanu a primit în grijă tunsul trandafirilor.

Nu a durat mult și, fiindcă cei de la cherhana nu erau în zonă, Cezar Ouatu și Sony Medini s-au întins puțin și au tras un pui de somn, mai mult sau mai puțin meritat. Dar liniștea nu a durat mult fiindcă și-a făcut apariția Liviu Vârciu, care și-a luat cât se poate de în serios rolul de lider de echipă.

Liviu Vârciu l-a înlocuit pe Nea Marin și a făcut instrucție cu Sony Medini și Cezar Ouatu

Înarmat cu o mătură, acesta i-a pus la muncă pe cei doi „subalterni” și a arătat că nu degeaba este „fiul” lui Nea Marin, fiindcă a „moștenit” ceva din autoritatea sa, dar și din priceperea de-a mânui coada de mătură.

„Măi Liviu, erai băiat bun, mai lasă-ne măi și pe noi, vezi acolo de treaba ta”, a dezvăluit Cezar Ouatu.

Dezamăgiți că nu pot lenevi puțin, contratenorul și Sony Medini s-au reapucat de cărat mese, bombănind de zor excesul de zel al lui Liviu Vârciu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” cu Nea Marin ca să descoperi și alte faze amuzante.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Cum s-au răzbunat Cezar Ouatu și Sony Medini pe Nea Marin: „N-am văzut așa ceva”... Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Roxana Vancea, la un pas să sară la bătaie când curăța peste. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x