Poftiți la circ 2020, ediția 1. Ce a făcut Liviu Vârciu când a aflat că rulota în care doarme nea Marin are duș

Condițiile de locuit de la Poftiți la circ au fost motiv de dispută între Liviu Vârciu și nea Marin Barbu. În ediția 1 Poftiți la circ 2020 vedetele au primit rulote în care se locuiască.

În ediția 1 Poftiți la circ 2020 Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova şi Edi Stancu sunt vedetele poftite la treabă de nea Marin. Pe lângă acestea, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

Încă de cum le-a văzut, nea Marin le-a spus vedeteleor că participarea la Poftiți la circ vine la pachet cu îmbrățișarea modului de trai al circarilor de la cicul Bellucci.

„Vom dormi în rulote. Eu sunt foarte legat de acestă familie. Vom trăi cu ei în circ, vom munci cu ei în circ, vom mânca cu ei în circ. Vom face spectacole cu ei împreună”, le-a explicat Nea Marin vedetelor care au acceptat provocarea.

Vedetele stau în rulote la Poftiți la circ 2020. Ce probleme au întâmpinat

De cum au ajuns la circ, vedetele au sesizat lipsurile rulotelor lor. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au observat că nu au duș în rulotă și s-au adresat lui nea Marin.

Nea Marin le-a arătat lui Liviu și Andrei un duș în depărtare, afară, ceea ce i-a nemulțumit pe băieți.

Citește și: Nea Marin se mândrește cu o familie superbă. Cum arată soția și cele două fiice ale lui

„Ce treabă are dușul la cuca măcăii la vecină-miu, când eu stau aici. Dacă ai duș, ți-l rupem!”, i-a spus Liviu Vârciu lui Nea Marin.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au dat buzna în rulota lui nea Marin: „Dacă ai duș, ți-l rupem”

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au intrat în rulota lui nea Marin, fără voia prezentatorului Poftiți la circ și au descoperit că acesta are duș. Cei doi i-au furat furtunul de duș lui nea Marin.

„Nici nu m-am dus să văd dacă am duș. Eu am venit aici să muncesc. S-a dus, mi-a desfăcut dușul meu. Ia tot, să-ți fie bine, dar să te văd că muncști, să fii determinat”.

Citește și: Povestea Circului Belluci, locul unde se desfășoară Poftiți la circ cu Nea Marin Barbu. Ce îi leagă pe circari de România

Episodul dușului nu s-a putut încheia fără o „corecție” din partea lui Nea Marin.

Cel mai amuzant din toată povestea a fost Jean de la Craiova care, venit să-și expună și el o problemă legată de utilitățile din rulotă, a devenit „victima colaterală” a luni nea Marin. S-a lăsat cu alergături și lovituri, ca urmare a identificării problemelor din rulote.

Gestul celor doi a fost zadarnic, pentru că nu se potrivea furtunul de duș la ei. Într-un final nea Marin i-a cerut ajutorul unui specialist care să rezolve problemele din rulote.

Începând din 28 decembrie, Nea Marin revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii, Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor ce se vor desfășura la circ.

Ultimele știri