Antena Căutare

Nea Marin se mândrește cu o familie superbă. Cum arată soția și cele două fiice ale lui

Nea Marin este unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate personaje de pe micile ecrane ale televizorului, însă foarte puțini știu ce familie frumoasă și unită are dansatorul de muzică populară.

Marin Barbu, cunoscut mai mult ca Nea Marin, a făcut spectacol cu aparițiile sale memorabile în diferitele emisiuni, printre care și: "Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin!", "Poftiţi pe la noi!", "Poftiți în vacanță", "Poftiți la muncă".

Celebrul Nea Marin se bucură de o familie frumoasă și unită. Acesta are o soție superbă și două fiice, Dana și Larisa, care îi moștenesc talentul și puțin din trăsăturile fizice.

Cum arată soția și copii lui Nea Marin

Familia lui Nea Marin a venit la Chefi la Cuțite în pași de dans și cu gândul la cuțile puse în joc de cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Soția Mioara și cele două fiice ale lui Nea Marin au venit să îl ajute în a pregăti cele mai delicioase și frumoase preparate, semn că talentul gastronomic a fost și el moștenit din tată în fiică.

Citeşte şi: Poftiți la circ va avea premiera pe 28 decembrie, de la 20:30 la Antena 1. Show-ul se va difuza în fiecare luni, marți și miercuri

Larisa este cea care iubește să găstească, dar nu singură, iar Dana este cea care gătește cel mai des acasă pentru că are și doi copilași de care trebuie să aibă grijă.

"Mesele la noi în familie sunt foarte importante. În general, duminica luăm masa împreună. Fetele ştiu când trebuie să fie masa gata pentru că tati face foarte frumos când îi este foame. Nimeni nu trebuie să stea în faţa lui, decât atunci când este gata.", a mărturisit Larisa, în culisele show-ului culinar.

Mioara este cea care îl răsfaţă de fiecare dată pe soţul ei cu cele mai savuroase preparate, iar acest lucru îl încântă pe Nea Marin.

În bucătăria Chefi la Cuţite, Nea Marin i-a cerut cele mai multe sfaturi fiicei lui, Dana, în timp ce Larisa, care este un mare fan al emisiunii, încerca să scape de emoţii.

"Sunt fanul numărul 1 al emisiunii, poate din emisiunile lui tata am mai pierdut câte un episod, nu ne-am uitat la toate, însă la Chefi la Cuţite ne-am uitat mereu.", a spus Dana, fiica cea mare a dansatorului.

„Pentru mine, secretul familiei noastre sunt chiar ei. Prin ei capăt energie, iubirea mea are către cine să se îndrepte. Nu ştiu dacă vreodată în viaţă am să pot exprima toată dragostea pentru familia mea. Ne iubim, ne respectăm şi ne susţinem.“, a declarat Mioara Barbu, vizibil emoţionată.

Citeşte şi: Nea Marin, dezvăluiri după ce s-a vindecat de Coronavirus. Ce a spus prezentatorul

Dana şi Larisa şi-au dorit enorm un cuţit din partea lui Cătălin Scărlătescu, însă preparatul lor nu l-au impresionat prea mult pe Chef.

"Ne place să mergem în vacanţe mult, din ce în ce mai mult. Îmi trăiesc tinereţea acum, vorbesc foarte serios." a spus Nea Marin, emoţionat şi amuzat de propriile glumiţe.

Mioara şi Marin Barbu au 41 de ani de căsnicie, s-au cunoscut de când erau tineri , iar el era cel mai frumos băiat din sat. "Era numărul 1 la toate activităţile, fie şi cele negative. El era primul!", a mai spus soţia lui.

Îl puteţi vedea pe Nea Marin de luni până miercuri, la Poftiţi la circ, de la 20:30, pe Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x