Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 10. Andrei Ștefănescu, pus să facă show fără tricou! Cum a reacționat

Lui Andrei Ștefănescu i s-a propus să facă un număr de circ fără tricou și reacția acestuia i-a surprins pe toți, în ediția a zecea a emisiunii „Poftiți la circ”.

În eidția 10 a emisiunii „Poftiți la circ”, vedetele au muncit din greu, sub comanda lui Nea Marin! De data aceasta, cei care au acceptat provocarea au fost Anda Adam, Ruby, Dorian Popa și Cosmin Seleși.

De la aventură nu au lipsit nici Liviu Vârciu și Anndrei Ștefănescu! Ziua a început devreme, cu o trezire matinală!

Vedetele au muncit din greu în ediția 10 a emisiunii „Poftiți la circ”, sub comanda lui Nea Marin

Nea Marin este bun prieten cu cei de la circul Bellucci și a decis să le dea acestora o mână de ajutor, pentru ca artiștii să își poată desfășura cu bine spectacolele și diferitele activități.

Am avut șansa să le vedem pe vedete la curățat de rapane, la vopsit de panouri sau la pigulit menta. Tot în ediția 10 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Nea Marin s-a ținut de șotii și a pregătit pentru Ruby farsă după farsă!

Ca de obicei, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a munci cât mai puțin.

După ce au mers prin stațiune ca să promoveze spectacolul pregătit de cei de la circul Bellucci, vedetele au privit show-ul din public și au încercat să-și dea seama cum și unde ar putea să se integreze, pentru a contribui la magie!

Andrei Ștefănescu a fost pus să facă show la circul Bellucci, la „Poftiți la circ”

A doua zi, Nea Marin a dat trezirea și i-a invitat pe toți la masă. Acesta a fost momentul în care el a prezentat ce idee are pentru spectacol: un număr comic, ce presupune ca Andrei Ștefănescu să rămână fără tricou! La auzul acestei propuneri, vedeta a refuzat categoric și a avut o reacție complet neașteptată!

„Eu dacă mă dezbrac se închide circul. Două zile deratizare obligatorie, că nu avem duș. Și a ieșit Moby Dick din mine, gata, nu-l mai prinzi. Adică nu pot să fac, fiindcă trupul nu mă ajută”, a glumit Andrei Ștefănescu pe seama trupului său care nu este cel mai bine lucrat la sală.

„Eu dacă aveam corpul lui din 2-3 martie când dădea soarele mergeam numai la bustul gol”, a dezvăluit Liviu Vârciu, fâcând referire la trupul lui Dorian Popa.

„Și eu, orice motiv găseam mă dezbrăcam! La film? Pe întuneric mă dezbrăcam”, a adăugat Andrei Ștefănescu, spre deliciul tuturor.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 10. Anda Adam a rămas fără apă, în timp ce făcea duș! Ce a urmat... Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ținuta aleasă de Ruby pentru a culege râme i-a distrat pe toți! Cum a apărut diva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x