Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 10. Anda Adam a rămas fără apă, în timp ce făcea duș! Ce a urmat

În ediția 10 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Anda Adam a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută, chiar la primele ore ale dimineții!

Anda Adam, Ruby, Dorian Popa, Cosmin Seleși, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au acceptat provocarea lansată de Nea Marin și au decis să își unească forțele pentru a-i ajuta pe artiștii din cadrul circului Bellucci!

Pentru cei care nu știu, povestea circului Bellucci începe în secolul 19. De atunci, din generație în generație, tradiția este dusă mai departe. Artiștii reușesc de zeci de ani să ofere publicului numere cu adevărat spectaculoase, chiar și după ce legea a interzis folosirea animalelor în cadrul spectacolelor.

Nea Marin a pus vedetele la treabă în ediția 10 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Nea Marin este un apropiat al circului Bellucci, motiv pentru care a decis să pună vedetele la treabă și să dea astfel o mână de ajutor. Viața de artist de circ este agitată și plină de treburi, așa că ziua trebuie să fie folosită din plin, pentru a munci cât mai mult!

După ce au avut parte de o trezire extrem de matinală, Ruby, Cosmin Seleși, Liviu Vârciu și Anda Adam s-au apucat de treabă. Am avut șansa să-i vedem la curățat de rapane sau la pigulit de mentă. Distracția s-a mutat apoi la o fabrică de mobilă, unde Nea Marin a făcut farsă după farsă, spre disperarea frumoasei Ruby.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 10. Ruby și Cosmin Seleși l-au scos din minți pe Nea Marin! Cum a reacționat acesta

Apoi, vedetele au promovat prin stațiune spectacolul celor de la circul Bellucci și au încercat chiar să se integreze în show, pentru a surprinde din plin publicul.

A fost o zi dificilă, plină de sarcini care mai de care mai surprinzătoare și solicitante. Dorian Popa și-a făcut apariția abia a doua zi, atunci când trezirea a fost la fel de matinală!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 10. Apariția lui Dorian Popa l-a lăsat mască pe Nea Marin. „Asta-i moda, ăsta-i hâtzul”

Nea Marin, cu energia lui debordantă, i-a trezit pe toți, gata să împartă din nou sarcini! În timp ce Dorian Popa și Ruby își comparau rulotele, Anda Adam s-a băgat într-o cabină de duș.

Anda Adam a rămas fără apă, în timp ce se afla în duș, la „Poftiți la circ”

Totuși, nu a mai durat mult și vedeta a rămas fără apă, spre marea sa disperare. A trebuit să aștepte aproximativ un sfert de oră până ce Cosmin Seleși să îl anunțe pe Nea Marin de cele întâmplate.

Între timp, frumoasa Anda Adam a așteptat să fie refăcute resursele de apă din cabina de duș, stând dezbrăcată și cu o periuță de dinți în mână!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 10. Liviu Vârciu și Anda Adam, război cu apă în grădina cu mentă! Cum s-a răzbunat diva

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să descoperi și alte imagini de senzație!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 10. Ruby, mișcări lascive cu Jokerul Maurizio! Gestul neașteptat făcut de cântăreață în văz... Poftiți la circ 2020, ediția 10. Andrei Ștefănescu, pus să facă show fără tricou! Cum a reacționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x