Poftiți la circ 2020, ediția 10. Ruby și Cosmin Seleși l-au scos din minți pe Nea Marin! Cum a reacționat acesta

Dimineața a început în forță pentru vedete, în ediția a zecea a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1! Sătui însă de Nea Marin și ordine lui, Ruby și Cosmin Seleși i-au dat bătăi de cap acestuia!

În fiecare săptămână, câteva vedete acceptă provocarea lansată de simpaticul Nea Marin: aceea de a-i ajuta pe cei de la circul Bellucci să își continue cu succes activitatea. Viața unui artist de circ nu e una tocmai simplă și zi de zi apar sarcini și lucruri ce trebuie făcute.

De data aceasta, starurile care vor trudi pentru ca totul să iasă așa cum trebuie sunt Ruby, Cosmin Seleși, Anda Adam și Dorian Popa! Ziua a început în forță, atunci când Nea Marin a bătut la ușă și a dat trezirea vedetelor. Ruby și Cosmin Seleși au mai fost și la „Poftiți la muncă” și îl cunosc extrem de bine pe Nea Marin, așa că știu oarecum și la ce să se aștepte din partea acestuia.

Ruby, Anda Adam, Cosmin Seleși și Dorian Popa au făcut show la „Poftiți la circ”

„Știu că mă iubește, că altfel nu veneam aici. Și și eu îl iubesc și îmi e drag. Și mi-aș dori la vârsta lui să arăt ca el. E de apreciat câtă energie are omul ăsta la vârsta lui și cât de copil e…E excelent, e minunat! Mă bucur că sunt aici”, a dezvăluit Cosmin Seleși, abia trezit din somn.

„Nu se transformă Nea Marin niciodată. Ăsta e, cu ăsta defilăm, la revedere. Nu ai ce să-i faci, poți să torni și să dai cu aghiasmă pe el, degeaba”, a mai adăugat prezentatorul emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Vedetele s-au trezit și au fost puse să își pregătească bagajul, pentru a merge „la cinci stele”, locul promis de Nea Marin. Când valizele au fost gata, Ruby, Anda Adam, Cosmin Seleși și Nea Marin au pornit la drum. Din spusele acestuia din urmă, Dorian Popa li se va alătura ceva mai târziu, căci artistul a avut un concert la Arad, urmând ca apoi să vină la emisiune.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 10. Ruby și Cosmin Seleși l-au scos din minți pe Nea Marin! Cum a reacționat acesta

Zâmbetele de pe chipurile starurilor de la „Poftiți la circ” au dispărut brusc atunci când au văzut că au ajuns la circul Bellucci și cazarea e la…rulotă!

După ce și-au lăsat bagajele, vedetele au mers să ia masa și să afle ce misiune vor primi astăzi.

„Circul Aquatico Bellucci sunt la a șasea generație de circari. Noi aici trebuie să facem multă reclamă ca să vină multă lume la spectacol, dar și să ne integrăm la spectacol”, a anunțat Nea Marin.

La un moment dat și-a făcut apariția și Liviu Vârciu și Ștefan Ștefănescu.

Ruby și Cosmin Seleși l-au enervat pe Nea Marin, în ediția 10 a show-ului „Poftiți la circ”

Cei doi și Anda Adam au fost trimiși să culeagă rapane de pe fundul mării, pentru a le găti diseară. Restul merg cu Nea Marin la cules de cireșe.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 10. Liviu Vârciu și Anda Adam, război cu apă în grădina cu mentă! Cum s-a răzbunat diva

Ajunși în livadă, Nea Marin, Cosmin Seleși și Ruby au pus mâna pe găleți și pe lădițe și s-au apucat de treabă. La un moment dat, cântăreața a început să facă live-uri pentru fani, iar acest lucru l-a cam scos din sărite pe Nea Marin, care consideră că toate vedetele sunt dependente de telefon.

Așa cum era de așteptat, acesta nu și-a mai putut stăpâni nervii și a reacționat în cel mai savuros mod posibil!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri