Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 12. Liviu Vârciu l-a „jefuit” pe Dorian Popa! Ce a descoperit în rulota artistului

În ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Liviu Vârciu s-a ținut de șotii și a decis să îl „jefuiască” pe Dorian Popa!

În ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Nea Marin a dat trezirea vedetelor și le-a trimis la muncă, încă de la primele ore ale dimineții.

Acesta a mers împreună cu Anda Adam, Cosmin Seleși și Ruby să muncească la ferma unui crescător de vaci, pentru a face rost de lapte și de brânză. După ce au scos animalele la păscut și după ce au cărat baloți sau saci de uruială, vedetele au primit produsele dorite.

Ruby, Dorian Popa, Anda Adam și Cosmin Seleși au muncit la circul Bellucci, în ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ”

Între timp, Dorian Popa, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au mers la un parc acvatic din Eforie, unde au fost nevoiți să facă tot felul de sarcini, pentru a putea împărți fluturași de promovare cu spectacolul celor de la circul Bellucci.

Apoi, vedetele au revenit la rulote și s-au apucat de exersat numerele pe care le-au pregătit pentru spectacolul de diseară.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Anda Adam s-a ales cu răni dureroase, după numărul de circ. „Mi-a dat sângele”

Treburile sunt multe la circ și mereu mai e ceva de făcut, așa că Nea Marin a decis să se apuce împreună cu Dorian Popa și cu Anda Adam să monteze niște bannere, în timp ce pe Ruby, pe Andrei Ștefănescu și pe Cosmin Seleși i-a trimis să lucreze la un depozit de legume și apoi în gospodăria unor oameni, totul pentru a face rost de legume pentru grătar și țuică.

Liviu Vârciu l-a „jefuit” pe Dorian Popa, în edițai 12 a emisiunii „Poftiți la circ”

La un moment dat, profitând că toată lumea are treabă, Liviu Vârciu a decis să facă niște farse și s-a dus în inspecție prin rulote.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fără să stea pe gânduri, el a răscolit lucrurile cu multă sete, ca să arată că „un hoț a trecut pe acolo”. A confiscat ceasurile, niște șosete și desigur, banii din portofel!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Nea Marin a dat vedetele afară din rulote! Ruby a apărut fără haine pe ea

„Ce faci măi, turbatule”, l-a prins Nea Marin pe acesta, cotrobăind de zor printre lucrurile lui Dorian Popa.

Acesta a fost momentul în care Liviu Vârciu i-a oferit unul dintre Rolexuri, prefăcându-se că e cumpărat chiar de el, cu ocazia zilei de naștere a „tăticuțului” său.

Nea Marin a înțeles totul și a intrat imediat în jocul acestuia. Cei doi și-au pus ceasurile scumpe la mâini și și-au propus să „defileze” cu ele prin fața lui Dorin Popa, ca să vadă dacă acesta se prinde de situație!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Dorian Popa a ajuns mascotă într-un parc de distracții! Ce show a făcut

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 12. Anda Adam s-a ales cu răni dureroase, după numărul de circ. „Mi-a dat sângele”... Poftiți la circ 2020, ediția 12. Reacția de milioane a lui Dorian Popa atunci când și-a văzut ceasurile scumpe la mâna a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x