Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 12. Nea Marin a dat vedetele afară din rulote! Ruby a apărut fără haine pe ea

Vedetele au fost luate cu asalt în ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.Ruby și Anda Adam și-au făcut apariția în cel mai surprinzător mod posibil.

Nea Marin este bun prieten cu cei de la circul Bellucci și a decis să le dea o mână de ajutor, mai ales când litoralul românesc este plin de turiști ce trebuie atrași la spectacole.

Pentru cei care nu știu. circul Bellucci a luat naștere în secolul 19 și a devenit o afacere de familie ce s-a transmis din generație în generație, până azi. În anul 2002, Mario Medini și Loredana Bellucci au decis să înființeze circul Aquatico Bellucci.

Ruby, Anda Adam, Cosmin Seleși și Dorian Popa au muncit pentru circul Bellucci la emisiunea „Poftiți la circ”

După ce legea a interzis folosirea animalelor, circarii au fost nevoiți să se reinventeze pentru a putea atrage publicul la spectacole. În prezent, cei care se ocupă de tot sunt Sony, Jennifer și Sandi, cei trei copii ai fondatorilor circului Aquatico Bellucci.

Știind ce grea este viața de circar, Nea Marin a decis să pună vedetele la treabă și, de data aceasta, în ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, cei care au acceptat provocarea sunt Ruby, Anda Adam, Cosmin Seleși și Dorian Popa!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Liviu Vârciu l-a „jefuit” pe Dorian Popa! Ce a descoperit în rulota artistului

În prima zi, vedetele au mers la cules de cireșe, la pugulit menta, au trebăluit la o fabrică de mobilă și au pregătit numere amuzante de circ, pentru spectacolul celor de la circul Bellucci.

În a doua zi, „distracția” a continuat la cules de râme, acolo unde s-a iscat o adevărată bătălie cu bălegar între vedete. Au muncit la stupii cu albine, au pregătit iar numere de circ și nu prea au avut timp de odihnă.

Azi este ultima zi în care Ruby, Anda Adam, Cosmin Seleși și Dorian Popa trebuie să asculte de Nea Marin și să facă întocmai ce li se spune.

Cum au apărut Ruby și Anda Adam în ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Și de data aceasta, vedetele au avut parte de o trezire extrem de matinală. Dorian Popa a fost gata primul, mândru că nu l-a dezamăgit pe Nea Marin. În timp ce micul dejun era servit, gazda emisiunii s-a enervat la culme de situație și a început să scoată vedetele din rulotele în care erau cazate, rând pe rând, pentru a nu mai pierde timpul.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Anda Adam s-a ales cu răni dureroase, după numărul de circ. „Mi-a dat sângele”

A ieșit Ruby în costum de baie, apoi a început să se machieze, apoi s-a răzgândit și și-a făcut apariția, ca o adevărată divă, într-o rochie satinată de culoară roz, purtând încălțări cu toc. Totuși, marea supărare a sa a fost atunci când a realizat că și-a uitat telefonul în rulotă, dar n-a mai avut vreo șansă să-l recupereze, fiindcă Nea Marin era deja pornit să îi bată pe toți cu nuiaua! Și Anda Adam și-a făcut apariția ca o adevărată divă, cu părul despletit și un top mulat.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ruby a reușit să-l înfurie pe Nea Marin cu gestul său! „Nu l-am văzut în viața mea așa ... Poftiți la circ 2020, ediția 12. Ruby, desculță la vaci. Ce sarcină a făcut-o pe divă să renunțe la tocuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x