Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 12. Ruby, desculță la vaci. Ce sarcină a făcut-o pe divă să renunțe la tocuri

Ruby a fost nevoită să renunțe la papucii săi cu toc și să meargă în picioarele goale pe pământul plin cu balegă de vaci. Ce sarcină a făcut-o să recurgă la un asemenea gest, în ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ”?

Nea Marin a decis să îi ajute pe cei de la circul Bellucci să își desfășoare activitatea și să atragă cât mai mulți turiști de pe litoral la spectacolele lor.

După două zile extrem de dificile în care au curățat rapane, au mers la cuels de cireșe, au pigulit menta, au pregătit spectacole grele de circ sau au făcut muncă de promovare pentru circ, vedetele au avut din nou parte de o trezire extrem de matinală, în ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Nea Marin a făcut spectacol în ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

În fiecare dimineață, Ruby a fost ultima care a ieșit din rulotă, fiindcă i-a luat mereu prea mult timp ca să se pregătească, înainte de-a porni la drum. Lucrurile nu au stat diferit nici azi, așa că Nea Marin s-a înfuriat la culme și a decis să rezolve problema așa cum știe numai el s-o facă: intrând peste vedete în rulote și scoțându-le afară cu forța!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Dorian Popa a ajuns mascotă într-un parc de distracții! Ce show a făcut

Cu nuiaua pregătită în caz de forță majoră, gazda emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1 a demonstrat încă o dată faptul că nu degeaba mulți se cred în armată, atunci când participă la show. Extrem de muncitor, atent la detalii și punctual, Nea Marin nu a acceptat niciodată ca vedetele să încerce să „fenteze” munca și sarcinile din program.

Hotărât, acesta a fugărit-o pe Ruby la mașină și a plecat împreună cu ea, cu Anda Adam și cu Cosmin Seleși la ferma unui bărbat, pentru a face rost de brânză. Când a ajuns la destinație, Ruby și-a dat seama că rochița din mătase roz și papucii cu toc nu sunt chiar cea mai comodă ținută din lume, pentru a munci la vaci!

Ruby a mers desculță pe pământul cu bălegar de vaci, în ediția 12 a show-ului „Poftiți la circ”

Odată ce au ajuns la fermă, fetele au primit sarcina de-a scoate vacile la plimbare și de-a muta niște viței, în timp ce Nea Marin și Cosmin Seleși au cărat nilte baloți cu paie și au umplut saci cu uruială.

Ruby și Anda Adam au primit apoi sarcina de-a căra baloți de paie și de-a muta vițeii dintr-un loc în altul. Acesta a fost momentul în care bruneta n-a mai putut suporta chinul și a aruncat papucii cu toc deoparte!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Nea Marin a dat vedetele afară din rulote! Ruby a apărut fără haine pe ea

„Dintre a-ți rupe piciorul și a merge desculță printre balega de la vaci, cred că mai bine alegeai a doua variantă, fiindcă nu te alegeai cu piciorul rupt”, a explicat Anda Adam.

I s-a făcut milă până și lui Nea Marin de bruneta care pășea înțepându-se în paiele de pe pământ, așa că acesta i-a aruncat papucii cu toc și a pus-o să se încalțe, ca să nu se mai chinuie.

„Nea Marin a aruncat cu papucii după mine în semn de grijă, nu de bătaie”, a dezvăluit Ruby, extrem de uimită de gestul făcut de acesta.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor

Poftiți la circ 2020, ediția 12. Nea Marin a dat vedetele afară din rulote! Ruby a apărut fără haine pe ea... Poftiți la circ 2020, ediția 12. Dorian Popa a ajuns mascotă într-un parc de distracții! Ce show a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x