Poftiți la circ 2020, ediția 13. Nea Marin, noi metode extreme folosite pentru a-i trezi pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Noul sezon Poftiți la circ cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde o familie de circari cu tradiție în această activitate face tot posibilul pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

În fiecare ediție, noi vedete se alătură inițiativei lui nea Marin Barbu de a-și ajuta prietenii din Italia pentru a-și pune afacerea pe picioare, după o perioadă în care soarta nu le-a surâs.

Vedetele din ediția cu numărul 13 a acestui sezon Poftiți la circ sunt Adriana Trandafir, Maria Buză, Mirela Voicu și Iuliana Luciu.

Pentru că Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui Nea Marin, aceștia nu sunt lăsați să se odihnească prea mult. De data aceasta, nea Marin nu a mai apelat la bătaie, ci i-a trezit într-un mod cu totul și cu totul neașteptat.

Dacă până acum bătaia era ruptă din rai, masajul a fost introdus de această dată în ecuație.

Care au fost metodele extreme folosite de Nea Marin ca să-i trezească pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în ediția 13 a emisiunii Poftiți la circ

Nea Marin a pășit în rulota în care cei doi dormeau, fără să facă prea mult zgomot. După ce încercarea lui de a-i trezi cu o serie de bobărnace și masaje a eșuat, Sony a fost dispus să îi ofere o mână de ajutor prezentatorului.

Ajutat de patronul circului, s-a folosit de câteva petarde pentru o deșteptare de zile mari. Explozia a fost auzită de toată lumea și le-a speriat pe cele 4 vedete invitate în cadrul acestei ediții.

''Cine a tras?'', a întrebat cu umor Mirela Voicu.

Nebunia a continuat, iar Sony a început să le împingă rulota, provocând un mic ‘’cutremur’’.

''Sony a fost glumeț. Glume de circ. Știi aia cu glume de tabără? Ei eu glume de circ, că tot tabără e și aici'', a spus Andrei Ștefănescu, după ce a fost trezit din somn de metoda extremă la care a apelat de această dată nea Marin.

‘’Oameni mari care se joacă precum copiii. E interesant’’, a comentat și Adriana Trandafir în timp ce se delecta cu o activitate plăcută - croșetatul.

Citește și: Cât de mult a crescut și cum arată acum Ayan, băiatul lui Andrei Ștefănescu. Micuțul a moștenit frumusețea mamei sale, Antonia

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații lui speciali fac sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri