Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 12. Dorian Popa a atras toate privirile când a apărut la piscină! Ce au observat toți

Momente de senzație în ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1. Ce detaliu au observat mulți, atunci când Dorian Popa și-a făcut apariția la piscina unui parc de distracții?

În ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ”, vedetele s-au trezit devreme, încă de la primele ore ale dimineții, pentru a dezvălui ce sarcini trebuie să îndeplinească azi.

Nu s-au trezit singure și nesilite de nimeni, ci forțate de Nea Marin, care a luat cu asalt fiecare rulotă în parte și a făcut instrucție militară în adevăratul sens al cuvântului.

Cosmin Seleși, Anda Adam și Ruby au lucrat la o fermă de vaci, la „Poftiți la circ”

Și de data aceasta, fetele s-au cam lăsat așteptate, iar acest lucru a nemulțumit profund pe gazda emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

După ce au servit micul dejun, Nea Marin a plecat împreună cu Ruby, Anda Adam și Cosmin Seleși la ferma unui crescător de vaci pentru a face rost de lapte și de brânză. În schimbul acestor produse, Ruby și Anda Adam au mers cu vacile la păscut, în timp ce Nea Marin și Cosmin Seleși au cărat împreună baloți greu de fân.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Dorian Popa a ajuns mascotă într-un parc de distracții! Ce show a făcut

Acesta a fost momentul în care prezentatorul emisiunii „Te cunosc de undeva” a încercat să îi facă acestuia o farsă, murdărindu-l de bălegar. Totuși, Cosmin Seleși a picat în propria capcană, spre deliciul lui Nea Marin, care s-a amuzat din plin.

Dorian Popa, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au muncit la un parc de distracții din Eforie, la „Poftiți la circ”

Între timp, Dorian Popa, Cosmin Seleși și Liviu Vârciu au mers la un parc de distracții din Eforie, unde au fost trimiși ca să împartă bilețele de promovare a spectacolului circului Bellucci. Pentru a putea face reclamă circarilor, cei trei au fost nevoiți să ofere ceva la schimb: muncă!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Nea Marin a dat vedetele afară din rulote! Ruby a apărut fără haine pe ea

Acesta a fost momentul în care am putut să-l vedem pe Dorian Popa în ipostaza de mascot. Folosindu-se de portavoce, artistul a făcut senzație printre turiști. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu nu s-au distrat la fel de tare, fiindcă sarcina lor a fost aceea de-a curăța o piscină dezafectată.

După ce au terminat treaba, aceștia s-au retras la o terasă pentru a se relaxa mâncând, dar nu a durat mult și cei de la parcul de distracții au anunțat noi și noi sarcini. Touși, cei trei au găsit totuși și câteva momente de relaxare.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Anda Adam s-a ales cu răni dureroase, după numărul de circ. „Mi-a dat sângele”

Dorian Popa s-a dat pe toboganul cu apă și a atras privirile tuturor, mai ales atunci când s-a apucat să facă exerciții pentru abdomen, semn că el nu stă prea mult timp fără sport.

Abia după artistul a plecat de la tobogan, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au decis să se distreze și ei în apă, fiindcă „nu dă bine să ai burtă și să apari lângă Dorian Popa”.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 12. Dorian Popa a ajuns mascotă într-un parc de distracții! Ce show a făcut... Poftiți la circ 2020, ediția 12. Anda Adam s-a ales cu răni dureroase, după numărul de circ. „Mi-a dat sângele”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x