Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 14. Farsa care l-a băgat în sperieți pe Liviu Vârciu: "Am crezut ca mi-a spart timpanele"

Adriana Trandafir, Maria Buză, Iuliana Luciu și Mirela Voicu sunt gata de o nouă zi petrecută în compania vestitului nea Marin Barbu. Nici cele 4 vedete și nici invitații permanenți, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, nu scapă de sarcinile date de prezentatorul preferat al telespectatorilor.

Supărat pe nea Marin pentru că l-a udat și a complotat cu Sony, care îi pregătise cel mai iute mic dejun, Liviu Vârciu a da de înțeles că nu are de gând să se împace prea curând cu cel care i-a devenit inamic.

Care a fost farsa care l-a băgat în sperieți pe Liviu Vârciu în ediția 14 Poftiți la Circ

''Ne iei cu apă, ne iei cu corcodușe. Cât crezi că mai suportăm acest comportament? Nu mai fac nimic!'', a spus ''băiatul'' lui nea Marin, după ce ''tăticul'' lui i-a aplicat mai multe tratamente rele.

Gazda a insistat să îi convingă pe Liviu și Andrei să participe la ședința unde avea să împartă sarcinile, însă cei doi s-au încăpățânat și au păstrat distanța.

''Fac mare zmeu din cortul ăsta!'', a fost amenințarea lui Vârciu, după ce sora lui Sony i-a udat pe el și pe Andrei Ștefănescu cu o găleată plină cu apă.

''Trebuie să aibă grijă, pentru că el îl are doar pe Andrei, iar noi avem o grămadă de circari italieni'', a spus Sandy, directorul artistic al circului Bellucci.

Dacă Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au decis să nu mai iasă din rulotă în semn de protest, Sony a venit cu o nouă idee. El s-a gândit să îi ''bombardeze'' pe cei doi cu o explozie de petarde.

''Am crezut că mi-a spart timpanele'', a spus Liviu Vârciu, care s-a speriat după ce italianul le-a aruncat petardele chiar în baie.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. ”Război” între Liviu Vârciu și Nea Marin. Ce și-au făcut, chiar în camera de hotel

Noul sezon al emisiunii Poftiți la circ în compania celebrului nea Marin Barbu este plin de surprize inedite. În fiecare ediție, 4 vedete muncesc la Circul Bellucci, acolo unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate.

Pentru că are multe treburi pe care nu le poate face de unul singur, el cere ajutorul vedetelor, de la care așteaptă implicare și devotament.

Poftiți la circ 2020, ediția 14. Liviu Vârciu vs nea Marin, războiul nervilor tari. La ce "arme" au apelat pen... Poftiți la circ 2020, ediția 14. Iuliana Luciu, spectacol total pe barcă. A renunțat la haine și s-a arătat în toată spl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x