Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 7. ”Război” între Liviu Vârciu și Nea Marin. Ce și-au făcut, chiar în camera de hotel

La Poftiți la circ 2020, în ediția 7, Liviu Vârciu a avut parte de o trezire bruscă din partea lui Nea Marin. Cu ce s-a repezit liderul emisiunii la Liviu vârciu: "Nea Marin, lasă ăla din mână!".

Poftiți la circ 2020, ediția 7. ”Război” între Liviu Vârciu și Nea Marin. Ce și-au făcut, chiar în camera de hotel Galerie
Poftiți la circ 2020, ediția 7. ”Război” între Liviu Vârciu și Nea Marin. Ce și-au făcut, chiar în camera de hotel

Trezirea a fost întodeauna cea mai grea parte a zilei, iar invitații au fost mereu greu de ridicat din pat. Nea Marin și-a făcut treaba de fiecare dată într-un stil mai puțin răbdător și ca să-i învețe minte să devină responsabili, liderul echipelor le mai aplică câte o corecție.

Liviu Vârciu pare abonatul preferat la tacticile "disciplinare" pe care le aplică Nea Marin. Cam de fiecare dată își primește porția de alergătură sau de "lovitură", părintească, desigur. În dimineața zilei de lucru, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu dormeau buștean, când un musafir "nedorit" perturbă odihna celor doi concurenți.

Nea Marin se trezește de regulă la 6:30 dimineața și se duce să-și trezească echipa câteva minute mai târziu, "cu noaptea-n cap", însă există momente când invitații primesc și ei trezirea tot la 6:30, ca în cazul de față.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Apariția Cruduței i-a uimit pe toți. În ce ținută incendiară a avut curaj să apară

"Nu mai suportăm bătutul la ușă, la nicio oră. Dacă trece, să zic, de ora 11 bătutul (n.r la ușă) e mult mai suportabil, dar cu cât scade 10.30, 9.30, 9.00, 7.00 ...", spune Liviu Vîrciu. În completarea colegului său, Andrei Ștefănescu adaugă: "Noi nu avem orele astea pe ceas".

Lupta trezitului de dimineață. Ce și-au făcut Liviu Vârciu și Nea Marin, chiar în camera de hotel

Liviu Vârciu l-a auzit pe Nea Marin ca într-un vis, motiv pentru care nu a putut să se trezească. Liderul echipelor a mai venit încă o dată la ora 7.00 și a trecut la tacticiile de corecție. A luat un prosop și a început să-l lovească prin somn pe Liviu.

Concurentul nu s-a lăsat mai prejos și a răspuns la "loviturile" lui Nea Mărin, aruncând o pernă după el, însă a nimerit draperia, care a și căzut. S-a dat start războiului: Nea Marin cu papucul și prosopul, Vârciu cu perna.

Nea Marin a scos "artileria grea", a pus mâna pe corniza de la perdele și a început să-l lovească pe Liviu: "Coșamrul e frumos, că te trezești din el, noi din asta n-o să ne trezim niciodată", spune Andrei Ștefănescu despre fiecare dimineață cu Nea Marin.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. ”Război” între Liviu Vârciu și Nea Marin. Ce și-au făcut, chiar în camera de hotel

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Apariția Cruduței i-a uimit pe toți. În ce ținută incendiară a avut curaj să apară... Poftiți la circ 2020, ediția 7. Daniela Crudu, ce a zis când a aflat că trebuie să golească singură WC-ul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x