Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Poftiți la circ 2020, ediția 14. Iuliana Luciu, spectacol total pe barcă. A renunțat la haine și s-a arătat în toată splendoarea

De câteva săptămâni, faimosul nea Marin Barbu a preluat controlul la circul Bellucci. Emisiunea sa, Pofitiți la circ, se difuzează în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1. În ediția cu numărul 14, vedetele pe care prezentatorul le-a chemat sunt cele 4 dive de top: Adriana Trandafir, Iuliana Luciu, Maria Buză și Mirela Voicu.

Iuliana Luciu a primit o sarcină de care a profitat la maxim. Diva s-a simțit în elementul ei în momentul în care soarele și-a făcut apariția, iar munca nu a mai părut atât de grea.

Pentru că îi era prea cald, bruneta s-a gândit că este mai bine să renunțe la haine pentru a-i fi mai ușor să lucreze.

Iuliana Luciu a renunțat la haine și s-a arătat în toată splendoarea în ediția 14 Poftiți la Circ

''A dat soarele! Voiam să mă bronzez și eu un pic'', și-a motivat prezentatoarea TV alegerea de a se dezbrăca în timp ce se afla pe barcă.

Iuliana a atras toate privirile după ce a rămas doar în sutienul minuscul pe care îl purta. Pentru că este conștientă de calitățile sale, superba starletă s-a arătat în toată splendoarea, punându-și în evidență cel mai mare atuu, și anume bustul extrem de generos.

Se pare că decolteul este o trăsătură de familie, de vreme ce și sora sa mai mare, Nicoleta Luciu, este posesoarea unor forme la fel de generoase.

Și nu doar că a lăsat hainele deoparte, ci a stârnit fantezii interzise în momentul în care a început să curețe un furtun cu mișcări provocatoare. Iuliana Luciu s-a folosit de puterea farmecului său cu un simplu burete.

Citește și: Nicoleta și Iuliana Luciu și-au făcut fanii să râdă cu lacrimi! În ce ipostază s-au filmat cele două

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30. Invitații speciali intră în subordinea lui nea Marin Barbu, care îi provoacă să îndeplinească diverse sarcini nu tocmai ușoare.

În fiecare ediție, noi vedete muncesc din greu pentru a face față cu brio provocărilor de la Circul Bellucci.