Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 14. Maria Buză și Mirela Voicu, supărate pe nea Marin după ce și-a încălcat promisiunea

Adriana Trandafir, Maria Buză, Iuliana Luciu și Mirela Voicu sunt gata de o nouă zi petrecută în compania vestitului nea Marin Barbu. Nici cele 4 vedete și nici invitații permanenți, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, nu scapă de sarcinile date de prezentatorul preferat al telespectatorilor.

Pentru că nea Marin a fost foarte mulțumit de munca prestată de Maria Buză și Mirela Voicu la delfinariu și la cofetărie, a decis să le ofere un premiu bine meritat. El s-a gândit să le răsplătească pe măsură, cu o vizită la mall.

Ce le-a făcut nea Marin Mariei Buză și Mirelei Voicu, după ce acesta le-a promis inițial că le cumpără ce vor din mall

Cele două s-au bucurat nespus la aflarea veștii și au crezut în promisiunea făcută de nea Marin, care este de obicei extrem de punctual și, mai ales, se ține de cuvânt.

''Cum am intrat în mall, au început amândouă ca două cațe'', a spus gazda emisiunii despre cele două femei, care au avut cereri speciale. ''Ai zis că ne iei blugi și cafea!'', au strigat divele în cor, profitând de escapada la mall.

''Eu l-am crezut, pentru că nea Marin e vestit că are, că drege, că poate, că e capabil'', a dezvăluit actrița Maria Buză, înainte să afle că cel în care își pune încrederea are de fapt alte planuri.

Entuziasmul s-a dus în momentul în care cei 3 se apropiau cu pași repezi de o shaormerie. Surpriza nu a fost prea plăcută când au aflat că s-a zis cu sesiunea de shopping în mall. Ce aveau ele de făcut era o nouă sarcină grea, și anume să prepare shaorma ca la carte, într-o bucătărie profesionistă.

''Eu am nevoie să merg în cât mai multe locații să atrag cât mai mulți oameni la balul nostru caritabil'', a fost explicația lui nea Marin.

''Ai zis că ne iei cafea și blugi și ai venit să ne pui la muncă'', i-a reproșat Mirela Voicu, vestita prezentatoare.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 13. Maria Buză a făcut show total alături de clovnul Maurizio, la Circul Bellucci - VIDEO

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30. Invitații speciali intră în subordinea lui nea Marin Barbu, care îi provoacă să îndeplinească diverse sarcini nu tocmai ușoare. În fiecare ediție, noi vedete muncesc din greu pentru a face față cu brio provocărilor de la Circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 14. Nea Marin le-a trimis la bucătărie, însă Adriana Trandafir și Iuliana Luciu au avut alt... Poftiți la circ 2020, ediția 14. Liviu Vârciu vs nea Marin, războiul nervilor tari. La ce "arme" au apelat pen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x