Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 14. Sarcina care a făcut-o pe Iuliana Luciu să exclame: "Sunt o divă în mizerie"

Sunteți martorii unei noi zile pline de provocări neașteptate în ediția cu numărul 14 a emisiunii Poftiți la circ, unde gazda este nimeni altul decât nea Marin Barbu. Adriana Trandafir, Iuliana Luciu, Maria Buză și Mirela Voicu trec testul verii în încercarea lor de a face față sarcinilor date de exigentul prezentator.

Cele 4 vedete își petrec cea de-a doua zi la un delfinariu, unde, evident, sunt nevoite să muncească, nu să se distreze. Una dintre angajatele de acolo îi întâmpină, iar apoi începe să împartă sarcinile.

Mirela Voicu face echipă cu Andrei Ștefănescu, iar cei doi trebuie să curețe sala în care are loc spectacolul cu delfini și creaturi marine. Adriana Trandafir și Liviu Vârciu merg împreună la pelicani, iar Iuliana Luciu este din nou în echipa lui nea Marin.

Care este sarcina care a făcut-o pe Iuliana Luciu să exclame: ''Sunt o divă în mizerie'' în ediția 14 de la Poftiți la Circ

Sora Nicoletei Luciu, împreună cu gazda emisiunii, au misiunea de a face curățenie în locul unde se află căprioarele. Când a aflat că va merge să le vadă, Iuliana s-a arătat extrem de entuziasmată.

‘’M-am bucurat foarte tare că am mers la căprioare, pentru că mie multă lume îmi spune că am ochi de căprioară. M-am dus să îmi văd surorile’’, a spus Iuliana, vedeta care nu este pentru prima dată în show.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 13. Cum arată Iuliana Luciu la primele ore ale dimineții. Adevărul despre înfățișarea vedetei

Însă bucuria nu a durat prea mult. Pusă în fața faptului împlinit, bruneta a început să se plângă de mediul în care trebuia să muncească. Starleta a primit încă din start ordine clare din partea punctualului nea Marin, să adune toate conurile de brad, dar și crengile de pe jos și să le pună în roabă.

''Sunt o divă în mizerie. Uită-te și tu ce am ajuns să fac!'', a exclamat Iuliana Luciu, dând de înțeles că nu s-a mai aflat niciodată în ipostaza de a curăța mizeria lăsată în urmă de animale.

''Dacă înainte eram de râsul curcilor, acum sunt de spaima căprioarelor'', a adăugat vedeta, după ce a constatat că animalele pe care le consideră ''surorile'' sale, se sperie de ea.

Nea Marin a revenit în forță cu un nou sezon al emisiunii ‘’Poftiți la circ’’. De-a lungul edițiilor, vedetele se mobilizează pentru a face treabă cât mai bună și a nu-l supăra prea tare pe omul care le dă trezirea în fiecare dimineață.

Fie că sunt staruri care au mai avut apariții în cadrul show-ului, fie că sunt figuri care apar pentru prima dată în această postură, toate se ocupă de sarcini diverse, cum ar fi procurarea alimentelor, vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 13. Cum s-a răzbunat Liviu Vârciu pe nea Marin, după săptămâni întregi de bătaie... Poftiți la circ 2020, ediția 14. Andrei Ștefănescu s-a bucurat ca un copil când văzut o focă în carne și oase | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x