Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 13. Cum arată Iuliana Luciu la primele ore ale dimineții. Adevărul despre înfățișarea vedetei

Noul sezon Poftiți la circ cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate, italienii l-au rugat pe prezentator să aducă invitați de soi.

În fiecare ediție, noi vedete se alătură inițiativei lui nea Marin Barbu de a-și ajuta prietenii din Italia cu spectacolul. Invitații din ediția cu numărul 13 a acestui sezon Poftiți la circ sunt Adriana Trandafir, Maria Buză, Mirela Voicu și Iuliana Luciu.

La ''Poftiți la circ'', vedetele nu mai au secrete. Ele apar în fața fanilor în toată splendoarea, fără să le mai pese atât de tare de felul în care arată.

După ce i s-a dat trezirea de către nea Marin, Iuliana Luciu a putut fi văzută fără urme de machiaj pe chip, la primele ore ale dimineții.

Adevărul despre înfățișarea Iulianei Luciu la primele ore ale dimineții în ediția 13 a emisiunii Poftiți la circ

Deși nea Marin se aștepta să o găsească dormind pe sora celebrei Nicoleta Luciu, bruneta era deja pregătită. Iuliana nu s-a lăsat așteptată și a apărut la ușă deja îmbrăcată și cu ochelarii de soare la ochi.

Citește și: Toată lumea le știe pe surorile Iuliana Luciu și Nicoleta Luciu, însă puțin o cunosc pe mama celor două. Iată cum arată aceasta

''Nu vreau să mă ia prin surprindere niciodată!'', a mărturisit Iuliana, care prezintă o emisiune la Antena Stars și s-a făcut remarcată și ca actriță.

Și Adriana Trandafir evită cu tot dinadinsul un conflict cu nea Marin dimineața. Aceasta s-a trezit înainte ca acesta să dea buzna în rulota ei: ''De frica lui Marin mă scol prima!'', a fost explicația divei.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

De-a lungul a câteva săptămâni, invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 13. Maria Buză a făcut show total alături de clovnul Maurizio, la Circul Bellucci - VIDEO... Poftiți la circ 2020, ediția 13. Cum s-a răzbunat Liviu Vârciu pe nea Marin, după săptămâni întregi de bătaie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x