Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 15. Maria Buză și nea Marin, show total pe scena circului Bellucci. Cum s-a descurcat artista

În ediția 15 a emisiunii "Poftiți la Circ", nea Marin și Maria Buză au pregătit primul moment de dans, iar artista s-a descurcat de minune pe ritmuri de folclor.

În această săptămână, nea Marin s-a bucurat să aibă în echipa lui patru fete. Adriana Trandafir, Maria Buză, Mirela Voicu și Iuliana Luciu au fost cele care l-au ajutat să îndeplinească până la final responsabilitățile unui spectacol de-a dreptul reușit.

Ediția 15 a emisiunii "Poftiți la circ" vine cu momente fantastice, cât și foarte emoționante. În această seară talentele sunt la mare înălțime, iar rezultatele au fost intens aplaudate.

Maria Buză a făcut spectacol alături de nea Marin pe scena circului Bellucci. Cei doi au repetat de mai multe ori în culise, însă de data aceasta le-a ieșit de-a dreptul spectaculos, iar publicul a apreciat fiecare mișcare a lor.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 13. Maria Buză a făcut show total alături de clovnul Maurizio, la Circul Bellucci - VIDEO

"Așteptam muzica, nu a început muzica", a fost reacția lui nea Marin înainte de a intra pe scenă. Pentru început, Marin Barbu și-a început numărul de dans singur, însă momentul a fost întrerupt de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care au invitat-o pe Maria să îi arate ceea ce știe să facă în materie de dans, iar din acel moment a început magia.

Cum s-a descurcat Maria Buză pe ritmuri de folclor

Deși au întâmpinat câteva probleme înainte de a urca pe scenă, Marin Barbu și Maria Buză au dus totul la un alt nivel și s-au comportat ca niște adevărați profesioniști. Cei doi s-au sincronizat perfect, iar chimia dintre ei a fost una evidentă încă din prima clipă.

Numărul lor a fost unul spontan și spectaculos, care a generat o avalanșă de aplauze din partea publicului, semn că au impresionat cu talentul lor.

"Maria este super talentată. Ea a pornit cu dansul, iar după a făcut Facultatea de Actorie. Nici nu știa despre ce este vorba, a simțit ritmul, am dansat cu ea, sala era toată înnebunită, ne-a aplaudat. A fost un număr spontan.", a mai spus nea Marin mândru de momentul lor și de aptitudinile Mariei.

Artista și nea Marin s-au descurcat perfect, iar efortul lor a fost apreciat și de către ceilalți colegi, care le-au mărturisit că au făcut o echipă excepțională, iar publicul a rămas cu gura căscată.

Citește și: Maria Buză şi Marius Rizea, sursa de comedie în serialul Adela de la Antena 1

Cei doi au dansat și în trecut împreună, însă de data aceasta le-a ieșit cel mai bine, iar acest lucru este vizibil din numărul lor spectaculos de dans.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 15. Gestul lui nea Marin, care l-a scos din minți pe Liviu Vârciu:"E sifonar și pe cin... Poftiți la circ 2020, ediția 15. Săritura care a făcut-o pe Iuliana Luciu să tremure de emoții. Cum s-a descurcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x