Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 16. Cheeky Girls, după 10 ani de emisiuni cu nea Marin. Cât s-au schimbat și cum arată acum

În ediția 16 a emisiunii Poftiți la Circ, Nea Mărin îi pune la treabă pe concurenți în lanul de floarea soarelui, în pădure după mistreți, dar și pe ogoare la volanul tractorului. Protagoniștii? Surorile Cheeky Girls, Oase și CRBL.

Cheeky Girls, după 10 ani de emisiuni cu nea Marin. Cât s-au schimbat și cum arată acum

Pe ritmuri de Brează, Nea Mărin le-a dat deșteptarea băieților, lui CRBL și Oase în ediția 16 a emisiunii Poftiți la Circ. Pregătit cu praștia, Nea Mărin are așteptări mari de la vedetele care au venit să îl ajute. Chiar dacă Nea Mărin i-a obișnuit cu severitatea sa, CRBL spune că o dată pe an simte că vrea să fie acolo și să îl ajute.

Nea Mărin a intrat tacticos în camera și, pentru că a vrut ca prima întâlnire cu Oases ă fie una specială, el a scos praștia și l-a așteptat să iasă din baie.

“Bine ai venit, frățiorule”, spune Nea Mărin.

“Bine te-am găsit, praștie”, i-a răspuns Oase.

Oase a făcut cunoștiință cu fetele de la Cheeky Girls, despre care doar auzise, dar nu le cunoștea personal.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 15. Regăsire emoționantă între Cătălin Scărlătescu și mătușa lui. Cum a reacționat femeia

Monica și Gabriela, gemenele de la Cheeky Girls, sunt acum la a 10-a ediție în care vin în ajutorul lui Nea Mărin. CRBL spune că are și el 4 ediții la activ, în timp ce Oase este invitat pentru prima oară în cadrul emisiunii.

Oase, pentru prima dată la Poftiți la Circ, în ediția 16 a noului sezon

Frumoasele fete de la Cheeky Girls, care au făcut furori în anii 2000, sunt complet schimbate acum, cu un fizic de invidiat amândouă și siluete lucrate la sală, gemenele au venit pregătite de muncă.

Pentru că e nou în emisiunea, Nea Mărin a decis că trebuie să îi facă botezul.

Oase, fostul concurent Asia Express, este un mereu dedicat și detrminat să facă lucrurile ca la carte.

Nea Mărin le-a povestit despre probleme prin care trec cei de la circ și că el vede în acei oameni o mare familie.

“Eu fiind pentru prima oară aici, botezul nu e că m-a aruncat în apă. Botezul pentru mine e toată emisiunea”, spune Oase, care participă pentru prima dată la emisiunea “Poftiți la circ”.

“Te ciuruiesc dacă nu faci treabă”, i-a spus Nea Mărin lui Oase.

Pentru că urmau să se mute în rulote, în apropierea circului, băieții au deci să le ajute pe fete cu bagajele.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 15. Nea Marin, ținuta care a atras toate privirile. Din ce motiv a râs Iuliana Luciu în hohote

Monica și Gabriela, mereu cochete, au recunoscut că mereu când pleacă undeva, chiar și dacă e vorba de 4-5 zile, ele își iau mai multe haine, pentru a avea de unde să aleagă. Astfel, ele au dezvăluit că troller-ul lor avea 34 kg.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020. Legătura mai puțin cunoscută dintre Nea Marin și Sony Medini... Poftiți la circ 2020, ediția 16. Reacția lui CRBL când a văzut bagajele gemenelor Cheeky Girls. Cum au coborât ei geaman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x