Live acumMireasa Sezonul 3
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Poftiți la circ 2020, ediția 15. Regăsire emoționantă între Cătălin Scărlătescu și mătușa lui. Cum a reacționat femeia

În ediția 15 a emisiunii Poftiți la circ, telespectatorii au avut parte de o surpriză plăcută. Nea Marin l-a chemat pe chef Cătălin Scărlătescu pentru a prepara cele mai gustoase scoici de pe litoral.

Înainte de a începe ziua în forță, nea Marin și-a calculat fiecare mișcare și a gândit fiecare moment care va face parte din balul său caritabil pentru Andreea Chelaru. Acesta și-a dorit de la bun început să îl invite pe chef Cătălin Scărlătescu pentru a prepara cele mai gustoase scoici din lume.

Iuliana Luciu a fost cea care l-a sunat pe bucătarul chef, iar nea Marin a fost cel care i-a propus să gătească pentru actul său caritabil, iar Cătălin Scărlătescu a acceptat încă din prima clipă acest lucru.

Seara a început, iar publicul a avut parte de momente emoționante, cât și amuzante. Într-un final a ajuns și chef Cătălin Scărlătescu, care a venit pregătit să prepare cele mai savuroase scoici de pe litoral.

Citește și: Răzvan Fodor a făcut „instrucție” cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu! Imagini din sezonul nou „Chefi la cuțite”

Iuliana Luciu, Mirela Voicu, Maria Buză și Adriana Trandafir au avut parte de o surpriză. Acestea au întâlnit-o pe mătușa lui chef Cătălin Scărlătescu, care se mândrește peste tot în lume cu nepotul său.

Regăsire emoționantă între Cătălin Scărlătescu și mătușa lui

Adriana Trandafir, cât și Iuliana Luciu au fost surprins plăcute când au aflat că printre invitați se află și mătușa lui chef Cătălin Scărlătesc, care l-a crescut de mic și a avut grijă de el.

"Era mititel, era o gâză mică, acum uite cât s-a făcut. I-am spus să se însoare cât mai pot și eu să dansez. Eu stau la Limanu și i-am zis că ciorba de potroace o facem la Limanu în stradă. I-am spus să se însoare!", i-a mărturisit mătușa bucătarului chef lui Iuliana Luciu, care a fost impresionată de apariția ei.

Invitații cât și vedetele au stau cu ochii pe rețeta de scoici a lui chef Cătălin Scărlătescu, pentru că nimeni nu face scoici mai bune ca el. Iuliana și nea Marin l-au ajutat pe chef la prepararea scoicilor, iar Adriana Trandafir le-a oferit un spectacol pe măsura așteptărilor lor.

Citește și: Surpriza trăită de Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”, în prima zi din 2021! Ce a pățit: „E un semn”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.