Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 16. Cum s-a descurcat Monica de la Cheeky Girls la cosit. Nu s-a dat în lături de la munca de jos

În ediția 16 din emisiunea lui nea Marin, Poftiți la Circ, frumoasa Monica din trupa Cheeky Girls, a arătat că nu se dă în lături de la munca pe câmp.

Cum s-a descurcat Monica de la Cheeky Girls la cosit. Nu s-a dat în lături de la munca de jos

După ce băieții au ajuns în pădure la locul indicat de vânători, ei au scos uneltele necesare pentru a repara hrănitorul de animale.

Oase, pus pe glume, a zis: “Hrănitorul de animale este omul. Tu îi dai de mâncare”.

“Hrănitorul este locul unde îi pui hrana”, i-a explicat CRBL colegului său.

citește și: Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, răzbunare eșuată, cu făină. Cine i-a trădat

Încurcat în explicații și definiții, Oase voia doar să termine mai repede ce era de reparat. Băieții au scos paiele și apoi s-au apucat de reparat hrănitorul. Oase a bătut primul cui, după ce i-a arătat nea Marin cum se face.

Lui Oase i-a venit altă idee. S-a băgat în hrănitor pentru a lega cu sârmă bețele de lemn. De partea cealaltă, Sony și Maurizio au primit ajutorul fetelor la repararea unui alt hrănitor pentru animale.

Ce a pățit Oase în timp ce lucra la repararea hrănitorului

La hrănitorul la care lucrau CRBL și Oase, nea Marin s-a asigurat că leagă hrănitorul în așa fel încât Oase să nu mai găsească pe unde să iasă. După ce l-a prins în “cușcă”, nea Marin trăgea cu praștia cu corcodușe.

“Cum să nu faci echipă cu nea Marin când îl ai pe Oase cobai?”, spune CRBL care se amuza teribil pe seama colegului său care nu mai avea pe unde să iasă. Până la urmă, Oase a reușit să scape. Și au pornit cu toții la cosit de iarbă pentru câini.

“Eu am mai cosit, tot la nea Marin”, se mândrea CRBL, râzând de Oase că nu știe ce e coasa. De celaltă parte, Oase se gândea la cum să se fotografieze cu coasa pentru niște poze reușite de Instagram. După ce nea Marin i-a făcut o demonstrație și Oase a primit instrucțiuni de la CRBL, a făcut și el o încercare.

“Ce-ai făcut, mă nebunule? Nici n-o tai, o mângâi”, i-a strigat CRBL lui Oase, care abia învățase cum să cosească iarba.

Nervos, Oase a spus că deși a înțeles ce are de făcut, acest lucru înseamnă că îi și iese. Apoi Oase a încercat și cu coasa electrică. Concurentul nu a scăpat de greu și a trebuit să strângă iarba cosită cu furca.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Proba periculoasă pe care a făcut-o Iuliana Luciu: "Dacă îmi rup nasul ăsta perfect?"

Fiind foarte revoltat, Oase spunea că a muncit mai mult decât CRBL. Artistul, pe motiv că ar fi mai bătrân, a spus că a avut nevoie să mai stea și pe margine.

“Tu ai Biblia cu autograf, ești bătrân. Tu ai fost la majoratul lui Iisus”, râdea Oase de el.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ, ediția 16. Cheeky Girls, senzații tari în căruță. Cum au reacționat când au fost plimbate cu calul, pri... Poftiți la circ 2020, ediția 16. Farsa la care CRBL și Oase nu s-au putut abține din râs. Nea Marin o să țină minte toat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x