Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 14. Proba periculoasă pe care a făcut-o Iuliana Luciu: "Dacă îmi rup nasul ăsta perfect?"

Ediția cu numărul 14 a emisiunii Poftiți la circ le pune pe vedete față în față cu fricile lor. Mirela Voicu este nevoită să facă față poftelor culinare, Iuliana Luciu se confruntă cu teroarea leagănului rusesc, Adriana Trandafir simte senzații extreme în timpul exercițiului lui Ivan, iar Maria Buză are probleme cu încrederea de sine.

Vedetele au venit să facă repetiții pentru spectacolul caritabil planificat de nea Marin. Iuliana Luciu a optat pentru leagănul rusesc, aparatul pe care și Daniela Crudu l-a ales în urmă cu 2 săptămâni în cadrul emisiunii.

Deși la început s-a arătat extrem de entuziasmată, după ce urcat în leagăn, a început să o cuprindă sentimentul de teamă.

Cum a făcut față Iuliana Luciu probei periculoase pe care a fost nevoită să o facă pe scena Circului Bellucci

‘’Pare foarte ușor din exterior, dar când ești acolo sus, este foarte greu’’, a mărturisit focoasa brunetă, după ce a avut primul contact cu aparatul care a pus-o în dificultate.

Leagănul i-a dat mari bătăi de cap Iulianei, care a fost la un pas să renunțe, după ce a aterizat fix în nas la prima săritură.

''O fac pe aia cu frânghiile, că îmi rup nasul. Nu mai sar! Dacă îmi rup eu nasul meu perfect?!'', a spus sora mai mică a Nicoletei Luciu, cu îngrijorare.

Până la urmă, vedeta ‘’a prins șmecheria’’, iar ultima încercare a fost un real succes, după ce a primit nenumărate încurajări din partea lui Edi Stancu.

În următoarea ediție Poftiți la circ, fanii vor putea vedea cum vedetele se străduiesc să reconstituie numerele faimoșilor acrobați de la Circul Bellucci.

Iuliana Luciu se va umple de adrenalină în timp ce sare din leagănul rusesc, iar Adriana Trandafir va fi la înălțime în cadrul exercițiului cu frânghiile care îi aparține lui Ivan.

De asemenea, divele Maria Buză, Adriana Trandafir și Mirela Voicu vor fi protagonistele unui moment care nu s-a mai văzut pe scena Circului italian. Cele 3 urmează să interpreteze împreună o piesă celebră.

Citește și: Copiii prematuri ai vedetelor. Cine sunt mămicile care au născut mai devreme de termen

Nea Marin a revenit în forță cu un nou sezon al emisiunii ‘’Poftiți la circ’’. De-a lungul edițiilor, vedetele se mobilizează pentru a face treabă cât mai bună și a nu-l supăra prea tare pe omul care le dă trezirea în fiecare dimineață.

Fie că sunt staruri care au mai avut apariții în cadrul show-ului, fie că sunt figuri care apar pentru prima dată în această postură, toate se ocupă de sarcini diverse, cum ar fi procurarea alimentelor, vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 14. Iuliana Luciu, spectacol total pe barcă. A renunțat la haine și s-a arătat în toată spl... Poftiți la circ 2020, ediția 15. Gestul lui nea Marin, care l-a scos din minți pe Liviu Vârciu:"E sifonar și pe cin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x