Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Dansul la care nimeni nu s-a putut abține din râs. Ce show a făcut Oase

În ediția 17 a emisiunii Poftiți la Circ, cei 4 invitați au învățat pe pielea lor că începutul e greu, iar lui Oase i-a fost dificil să învețe un dans popular.

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Dansul la care nimeni nu s-a putut abține din râs. Ce show a făcut Oase

Pregătiți de repetiții și de o nouă zi plină de surprize și provocări, cei 4 invitați ai lui nea Marin, sunt din nou gata de muncă.

Cu chiu, cu vai, cu trezirea dis-de-dimineață, cele 4 vedete trec la treabă. Ei au de făcut repetiții pentru a oferi spectatorilor de la circ un show de zile mari. De această data, Liviu și Andrei vin și ei în ajutorul lui CRBL, Oase și a gemenelor de la Cheeky Girls.

Gabi de la Cheeky Girls se străduia să învețe numărul cu hula hop, în timp ce băieții se chinuiau să sară pe cauciucuri. CRBL a aflat secretul.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 16. Sarcina pe care Gabriela de Cheeky Girls pur și simplu a refuzat să o facă

“Trebuie să găseși centrul de greutate și să te muți de fiecare dată. (…) Întotdeaua trebuie să găsești axul ălă. Oase n-are de unde să știe că el abia își găsește axul pe drum când merge”, explica artistul.

Așa cum se chinuia cu cauciucul, Oase s-a chinuit și când a învățat să danseze breakdance.

CRBL simțea că e pregătit să treacă la nivelul următor și a cerut și o coardă. Oase se ofica teribil, de vreme ce el nu reușise nici măcar să sară cu cauciucul.

“Murea, omul, murea. Era terminat Oase”, povestește CRBL.

În încercarea de a-l ajuta, CRBL i-a spus lui Oase:

“Sari pe călcâie ca să ții genunchii întinși”.

După 2 ore și multe vânătăi, Oase a reușit. Cu toate acestea, ei nu apucaseră să exerseze numărul în sine, ci doar săritura.

Oase mai avea de trecut un hop, dar nu pe cauciuc. Când nea Marin a venit să îl întrebe cum stă cu ritmul, nu se aștepta ca acesta să nu se descurce deloc la dansul popular.

“Cheeky Girls, dansatoare, CRBL, coregraf, dansator, eu am făcut breakdance”, spune Oase, fiind ofticat că nu îi ies pașii de dans.

“După ce că nu-mi ieșea, mai zicea să dansăm și în cuplu”, declara revoltat Oase care se străduia să învețe.

Dansul popular, un coșmar pentru Oase

Monica, cea care îi era pereche, se plângea și ea de performanța artistică a partenerului ei de dans:

“Doamne Dumnezeule, zici că are 2 picioare stângi”.

Când nea Marin l-a văzut pe Oase că mai vrea să și improvizeze când el nici măcar nu știa pașii de bază, a scos praștia să tragă în el cu corcodușe.

“Nici cum, dar nici cum nu prindea ritmul”, spune Monica, fiind complet dezamăgită.

CRBL a propus o variant mai ușoară a dansului pentru Oase pentru a se asigura că reușește.

“Doar eu știu cum să-i explic, nimeni altcineva”, mărturisea CRBL.

“Șțiu ritmul dar degeaba. Nu merg picioarele, nea Marine”, se scuza Oase.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 16. Farsa la care CRBL și Oase nu s-au putut abține din râs. Nea Marin o să țină minte toată viața

Nea Marin se lăuda că a învățat și surdo-muții să danseze și trebuie să reușească și cu Oase.

După mai multe încercări, Oase spera că dacă va dansa prost, nu va mai fi inclus în numărul de circ. Într-un final, Oase a reușit să învețe dansul, fiind lăudat de colegii săi.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 16. Sarcina pe care Gabriela de Cheeky Girls pur și simplu a refuzat să o facă... Poftiți la circ 2020, ediția 17. Oase și CRBL, show incredibil de mimică, fără muzică. Cum au reușit să cucerească publi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x