Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 16. Farsa la care CRBL și Oase nu s-au putut abține din râs. Nea Marin o să țină minte toată viața

A 16-a ediție a emisiunii Poftiți la Circ nu putea trece fără măcar o farsă pentru nea Marin, făcută de CRBL și Oase.

Farsa la care CRBL și Oase nu s-au putut abține din râs. Nea Marin o să țină minte toată viața

După ce au fost uluiți de felul în care artiștii de circ își schimbau costumele, CRBL și Oase trebuiau să intre și ei în scenă.

Pentru spectacolul de circ, CRBL și Oase au trebuit să acompanieze un clovn, pe Maurizio. Clovnul i-a luat pe amândoi, iar lui CRBL îi era teamă să nu se facă de râs.

Oase s-a transformat într-un șmecher cu mușchi, imediat ce a primit o pălărie. El și-a intrat imediat în pielea personajului.

Gabiela a primit și ea o pălărie, iar CRBL a primit o coroniță cu coarne negre și trebuia să fie un personaj fioros.

citește și: Nea Mărin și vedetele fac show total! Ce probă periculoasă a avut curaj Iuliana Luciu să o facă la circ

“Maurizio este extraordinar de bun. La circ, numerele de genul sunt foarte grele”, spune Oase.

Pe rând, Oase, Monica și CRBL l-au imitat pe Maurizio.

“Am înțeles că-s prost. Când clovnul din circ vrea să fi prost, ești prost pe bune”, a spus CRBL atunci când i-a venit și lui rândul să imite.

Deși a trebuit să joace rolul de prost, cum a zis el, CRBL s-a simțit extraordinar pe scenă pentru că s-a distrat la maxim.

Cele 4 vedet, impresionate de artiștii de la circ

Tot show-ul a fost fenomenal, iar cei 4 invitați au fost extrem de încântați.

CRBL și Oase au spus că ei vor să încerce numărul cu colace, să sară cu băieții de la circ. Una dintre fetele de la Cheeky Girls au spus că vor să încerce numărul cu hoola hoop și cel cu coborâtul pe eșarfă.

Cu toții au avut nevoie de odihnă, iar a doua zi urmau să facă repetiții pentru numerele pe care și le-au ales. Din păcate, nea Marin s-a trezit fără voce a doua zi și i-a cerut lui Sony un aparat de aerosoli pentru a se trata.

Între timp, Oase și CRBL au încercat să mâzgălească afișul cu nea Marin care era lipit pe rulotă. Băieții au mai adăugat un 0 la cei 50 de ani de dans și i-au colorat și dinții cu un marker negru, după ce i-au desenat și ochelari de soare.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Sarcina care a făcut-o pe Iuliana Luciu să exclame: "Sunt o divă în mizerie"

“Ne-a prins în timp ce eram la jumatea desenului”, spune CRBL.

Deși nu avea voce, în loc să strige după ei, nea Marin a scos praștia și a început să tragă cu corcodușe în băieți. După ce i-a pedepsit pe băieți, nea Marin a început să rupă afișele de pe toate rulotele.

Băieții au început să râdă de el pentru că nu avea voce, iar nea Marin încerca să vorbească prin semne cu ei.

“N-am auzit, nea Marin, n-am auzit”, a strigat Oase, râzând.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 16. Cum s-a descurcat Monica de la Cheeky Girls la cosit. Nu s-a dat în lături de la munca ... Poftiți la circ 2020, ediția 16. Sarcina pe care Gabriela de Cheeky Girls pur și simplu a refuzat să o facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x