Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Fetele de la Cheeky Girls își exersează talentul de hairstilist. Gemenele au tuns caprele

Fetele de la Cheeky Girls s-au dovedit a fi foarte răbdătoare în ediția 17 a emisiunii Poftiți la circ când au trebuit să tundă oile.

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Fetele de la Cheeky Girls își exersează talentul de hairstilist. Gemenele au tuns caprele

Toată echipa împreună cu nea Marin s-a reunit la circ și au pus la cale ce aveau să facă la repetiții și care erau următoarele sarcini. Ei au trebuit să meargă la fermă ca să ia brânză. Liviu și Andrei au spus că nu vor să meargă pentru că ei sunt în grevă.

Până la urmă, cei doi au cedat și au plecat împreună cu cele 4 vedete însoțite de nea Marin la stână.

„Mie mi s-a părut că e pe lună și că am aterizat. (...) Caprele alea erau niște viețuitoare de pe lună”, spunea Andrei despre locul în care au poposit.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 16. Farsa la care CRBL și Oase nu s-au putut abține din râs. Nea Marin o să țină minte toată viața

„Eu credeam că e pe Marte, că eu am mai fost pe Marte” , a completat Liviu.

La fermă, doamna de acolo le-a spus vedetelor că are nevoie ca cineva să tundă caprele, să măture târla și să spele geamurile.

Liviu, CRBL și Oase se ocupau de mulsul oilor, fetele de la Cheeky Girls trebuiau să tundă oile și Andrei cu nea Marin spălau jgheaburile.

Fetele se chinuiau să prindă oileși caprele pentru a le tunde și le alergau în țarc. După ce au reușit să prindă o capră, fetele s-au apucat de tuns.

Gemenele de la Cheeky Girls au alergat după capre

“Nu vreau să îi dau o freză acum, dar nici nu vreau să o tund urât”, spune Monica de la Cheeky Girls în timp ce mânuia foarfeca.

Doamna care le coordona pe fete le spunea că fiecare trebuie să ia câte o capră.

„Trebuie să o țin și să o tund în același timp?”, întreba nelămurită Monica.

După ce au învățat cum să țină caprele, fetele au reușit să le tundă, deși s-au chinuit mult să le țină nemișcate.

Pentru a distrage caprele, Monica încerca să vorbească cu ele, încercând să le liniștească.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 16. Cum s-a descurcat Monica de la Cheeky Girls la cosit. Nu s-a dat în lături de la munca de jos

“Îți fac un bine, tu! (...) Dar are forță, nu glumă”, spunea Monica.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Liviu Vârciu la conducere, CRBL și Gabriela au fost puși să repare tot ce a stricat plo... Poftiți la circ 2020, ediția 17. Liviu Vârciu, CRBL și Oase s-au chinuit să mulgă oile. Faza la care nu te poți opri din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x