Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Liviu Vârciu la conducere, CRBL și Gabriela au fost puși să repare tot ce a stricat ploaia

Liviu Vârciu a făcut pe șeful în ediția 17 a emisiunii Poftiți la circ și i-a făcut pe CRBL și Gabriela să muncească din greu.

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Liviu Vârciu la conducere, CRBL și Gabriela au fost puși să repare tot ce a stricat ploaia

După ce s-a oprit ploaia, Liviu împreună cu CRBL și Gabriela de la Cheeky Girls, au continuat să iasă pe stradă și să facă reclamă pentru spectacolul ce urma să aibă loc la circul Belucci.

Vedetele s-au întors de unde au plecat, iar domnul care vindea pepeni avea o rugăminte pentru ei. CRBL și Gabriela au fost rugați să strângă din apa din stradă cu fărașul în găleată și să o arunce în mare.

“Fix de-asta m-am trezit eu la 7 dimineața să-ți adun apa de pe stradă„ spune Liviu revoltat.

Băieții s-au oferit în schimb să care pepeni sau să facă altceva mai util.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 16. Reacția lui CRBL când a văzut bagajele gemenelor Cheeky Girls. Cum au coborât ei geamantanele

“Nici nea Marin nu s-ar fi gândit la așa ceva, mă!”, spune CRBL.

În timp ce băieții trebuiau să se ocupe de mica inundație, Gabriela a fost rugată să scoată sâmburii de la niște vișine.

“Și am pus la apă din-aia din baltă de zici că m-am angajat la primărie”, povestea CRBL.

Liviu, din poziția de șef, îi supraveghea pe CRBL și Gabriela

„E ca o comandă d-aia: Haideți să numărăm firele de păr ale acestei păpuși cu mănușile de box. Așa eram și noi. Hai să strângem apa din toată Mangalia cu fărașul”, a mai adăugat CRBL.

La fermă, nea Marin, Andrei, Oase și Monica au primit la schimbul muncii depuse ouă și două rațe.

“Toată viața mea mi-am dorit să adun apa de pe stradă. Mulțumesc frumos că mi-ați oferit acest vis”, a zis ironic Liviu, vizibil deranjant de ce a fost pus să facă.

De la doamna pe care a ajutat-o, Liviu își dorea o floare pe care să o poată lua în rulota. El a spus că ar numi-o Bărbulița. De asemenea, ea i-a rugat pe băieți să o ajute să care ghivecele cu flori într-un camion. În schimb, ea le-ar fi făcut reclamă la circ.

Gabriela și CRBL au ajutat-o pe doamnă, în timp ce Liviu se relaxa.

citește și: Poftiți la circ, ediția 16. Cheeky Girls, senzații tari în căruță. Cum au reacționat când au fost plimbate cu calul, prin pădure

“Cu socializarea lui, cu vorbitul, n-a pus mâna pe nimic”, spune Gabriela.

Cu toate acestea, doamna i-a oferit flori lui Liviu. El și-a permis să ia trei ghivece de flori și având mâinile ocupate, nu putea să îi ajute pe colegii săi.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Oase, pedepsit aspru de nea Marin. Cum s-a răzbunat el pe concurent... Poftiți la circ 2020, ediția 17. Fetele de la Cheeky Girls își exersează talentul de hairstilist. Gemenele au tuns capre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x