Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 16. Reacția lui CRBL când a văzut bagajele gemenelor Cheeky Girls. Cum au coborât ei geamantanele

În ediția 16 din emisiunea Poftiți la Circ, fetele de la Cheeky Girls au arătat cu ce bagaj umblă mereu după ele.

Reacția lui CRBL când a văzut bagajele gemenelor Cheeky Girls. Cum au coborât ei trollerele

Monica și Gabriela au recunoscut că mereu când pleacă undeva, chiar și dacă e vorba de 4-5 zile, ele își iau mai multe haine, pentru a avea de unde să aleagă. Astfel, ele au dezvăluit că troller-ul lor avea 34 kg.

Când CRBL a încercat să ridice bagajul, s-a gândit ce ar putea face pentru a-și ușura munca. Deși fetele au ripostat și au spus că au în troller farduri, CRBL a vrut să I de-a drumul cu sfoara troller-ului, de la etaj. Oase era la parter, la primire. Pentru că Oase nu ajungea să prindă troller-ul, nea Marin a salvat situația.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Liviu Vârciu vs nea Marin, războiul nervilor tari. La ce "arme" au apelat pentru o nouă bătălie

Din păcate, CRBL a scăpat unul dintre bagaje, iar fetele s-au revoltat. După ce s-au echipat și au dus bagajele la mașină, CRBL se întreba, după tot efortul depus:

“Boss dar măcar avem amuletă azi”, îi spunea lui Oase.

Nea Marin, îngrijorat de faptul că băieții nu au fost organizați cu bagajele, a adăugat:

“Sper ca ei să nu facă echipă contra mea”.

Fiecare dintre cei 4 a fost cazat într-o rulotă proprie, “de 5 stele”, cum le promitea Nea Mărin.

Bagajele fetelor de la Cheeky Girls, mai ușoare decât condițiile din rulote în ediția 16 a emisiunii Poftiți la Circ

“În Narnia am ajuns”, spune Oase revoltat.

Nea Marin i-a provocat pe băieți să tragă bețe și cine lua bățul mai scurt, nimerea în rulota fără current și fără apă. Doar că băieții nu știau acest detaliu. Invitații lui nea Marin știau că ambele rulote erau la fel. Din păcate, Oase a avut ghinion și a tras bățul scurt.

Cele 4 vedete au făcut cunoștiință cu Sony Medini, directorul circului. El a fost încântat de faptul că Oase a mai lucrat la circ.

Sandy Medini s-a bucurat nespus să știe că va primi ajutorul celor 4 vedete și a fost extrem de încântată să le revadă pe Monica și Gabriela, din trupa Cheeky Girls.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Maria Buză și Mirela Voicu, supărate pe nea Marin după ce și-a încălcat promisiunea

“Sunt fete muncitoare și asta contează mult într-o echipă”, a spus Sandy.

Nea Marin i-a sfătuit pe Sony Și Sandi să se bazeze mult pe Oase pentru că el a mai lucrat înainte la circ, timp de 4 ani, și are experiența necesară.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 16. Cheeky Girls, după 10 ani de emisiuni cu nea Marin. Cât s-au schimbat și cum arată acum... Poftiți la circ 2020, ediția 16. Cu ce s-a ocupat Oase înainte să apară la Asia Express. A dezvaluit totul la Poftiți la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x