Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Oase și Monica, provocarea vieții de fiermieri. Prin ce peripeții trec când mulg vacile

Monica de la Cheeky Girls și Oase au stârnit hohote de râs în ediția 17 a emisiunii Poftiți la circ când au încercat să mulgă vacile.

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Oase și Monica, provocarea vieții de fiermieri. Prin ce peripeții trec când mulg vacile

După ce au fost în târg să facă reclamă pentru circ, nea Marin și-a luat vedetele și le-a dus la fermă pentru a mulge vacile.

“De acolo nu scapi nemurdărit, nu scapi nemuncit”, spune Andrei.

Oase nu era deloc entuziasmat, Andrei încerca să se eschiveze pentru că era îmbrăcat în alb, iar Monica era foarte încântată.

“Eu am un pic de experiență cu vacile din emisiunile precedente cu nea Marin”, a mărturisit frumoasa brunetă de la Cheeky Girls.

citește și: Poftiți la circ 2020. Legătura mai puțin cunoscută dintre Nea Marin și Sony Medini

“Hai să vă explic ce înseamnă sechel. Intru înăuntru și văd vaca”, spunea Oase. După ce a băut urină de vacă în competiția Asia Express, Oase nu mai voia să vadă vaci.

“Numai când mă uit în ochii lor mi-e greu”, mărturisea concurentul.

Oase nu se pricepe nici la muls vaci

După ce a văzut cum trebuie să procedeze, Oase și-a pus mâinile-n cap. Vaca îl tot lovea cu coada și el trebuia să se concentreze să nu scape găleata cu lapte atunci când o mulge.

Monica părea că se descurcă de minune, în timp ce vaca lui Oase era mai agitată. Tocmai de aceea, lui Oase îi era teamă că îl va lovi și cu copita.

“Și-a adus aminte de rudele ei din India”, spunea Oase.

“Problema mea era să nu îmi iau o talpă din aia în cap, o copită în cap”, a mai adăugat Oase.

“Oase nu s-a descurcat așa de bine pentru că am văzut cât lapte a reușit să colecteze el”, spunea Monica râzând.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 16. Reacția lui CRBL când a văzut bagajele gemenelor Cheeky Girls. Cum au coborât ei geamantanele

Deși a încercat de mai multe ori și chiar a venit cineva de la fermă ca să țină coada vacii, în caz că ar fi încercat să îl lovească, Oase nu a avut mari performanțe și nu a strâns suficient lapte.

Aceasta a fost o altă provocare pentru Oase, care nu a reușit să strângă prea mult lapte. Supărat nevoie mare că nu are suficient în găleată, îl ruga pe cameraman să filmeze cu zoom ca să pară că are mai mult lapte.Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Monica de la Cheeky Girls le-a dat emoții tuturor. Ce show a făcut cântăreața la înălți... Poftiți la circ 2020, ediția 17. Oase, pedepsit aspru de nea Marin. Cum s-a răzbunat el pe concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x