Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 18. Nea Marin i-a provocat pe concurenți la o cursă demnă de Asia Express: ”Drumul peștelui”

Ediția 18 din emisiunea Poftiți la circ a început cu un concurs de curățat pește, care a venit cu multe provocări.

Concursul pe care nea Marin îl organizează în această ediție va împărți toți invitații pe tabere. Deși nea Marin nu avea deloc voce, tot a găsit o modalitate să îi trezească pe invitații săi. Când i-a adunat pe băieți la ședință, în loc să le spună care era următoarea provocare, le-a scris pe o hârtie.

CRBL a citit și i-a informat și pe colegi. Cu toții trebuiau să plece în Eforie pentru a face rost de pește de la cherhana, dar nu știau ce sarcini îi întâmpinau acolo și cum aveau să obțină peștele.

Andrei și Liviu râdeau de nea Marin că nu avea voce și spuneau că sigur nu a scris el biletul și a găsit pe cineva care să îl ajute.

Odată ajunși la cherhana, gazda emisiunii Poftiți la circ împreună cu invitații săi au fost întâmpinați de proprietară. Ea a spus că în schimbul peștelui, toți concurenții trebuie să muncească. Între timp, vedetele se amuzau de vocea răgușită a lui nea Marin.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 17. Liviu Vârciu, CRBL și Oase s-au chinuit să mulgă oile. Faza la care nu te poți opri din râs

„N-ai cum să-l auzi pe nea Marin, care e impunător așa cu fața aia de hitlerist, să vorbească cu fața aia de Mihai Trăistariu”, spunea amuzat Liviu.

Oase, care e alergic la icre și la tot ce ține de pește, refuza să meargă să își ajute colegii.

“Nu vreau la pește, nu suport peștele, nu suport mirosul de pește”, spunea revoltat Oase.

“Cu icrele e clar. Are alergie, se umflă, se face balon, dar cu peștele? Hai mă că n-oi muri!”, îl încuraja CRBL.

Nea Marin a avut o idee și mai bună. Concursul a fost organizat pe trei echipe, una formată din Liviu și Andrei, una din fetele de la Cheeky Girls și una din CRBL și Oase. Fiecare echipă trebuie să curețe pește contra-cronometru. Cine reușea, avea să se relaxeze la terasă alături de nea Marin. Echipa care pierde, trebuie să spele o barcă, trebuie să grebleze în fața perscăriei și trebuie să curețe toate mesele.

„Eu aveam treabă cu Oase să-ți învingă teama asta cu peștele”, spune CRBL, care făcea toată treaba.

„Când e concurs și când e vorba de relaxare, cât de motivați sunt”, a constatat nea Marin bucuros.

Oase a început să uite că e în preajma peștelui l-a ajutat pe CRBL, curățând peștii mici.

Monica de la Cheeky Girls, incident neașteptat

Din păcate, în timp ce curăța peștele, Monica de la Cheeky Girls s-a tăiat și a trebuit să ia o pauză. Astfel, echipa lor a pierdut puțin timp, iar Liviu și Andrei au terminat primii.

Foarte mândru de el, Liviu striga celorlalți concurenți care încă muceau: “Noi mergem la vacanțăăă!”.

“Ne-am împărțit treaba, tocmai de-asta am câștigat detașat”, povestea Liviu.

Monica de la Cheeky Girls a spus că își dorise tare mult să câștige pentru că voia să stea la plajă și să se relaxeze. Din nefericire, până nu terminau de curățat peștele, nu aveau voie să se oprească.

“Vă dați seama că dacă eram cu voi în Asia Express, vă distrugeam”, striga Liviu către colegii săi de la terasă.

Gabi striga la sora ei: “Hai, Moni, că mai avem o șansă, dă-i mai repede”.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 17. Fetele de la Cheeky Girls își exersează talentul de hairstilist. Gemenele au tuns caprele

După ce Liviu și Andrei au terminat în 5 minute, fetele de la Cheeky Girls au terminat la 13 minute distanță. Astfel, Oase și CRBL aveau acum și mai multă muncă de făcut. La câteva secunde după, au terminat și Oase și CRBL.

Gemenele de la Cheeky Girls împreună cu Oase și CRBL aveau acum de spălat bărcile, de adunat gunoaie de pe plajă și de șters mesele de la terasă.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Liviu Vârciu, CRBL și Oase s-au chinuit să mulgă oile. Faza la care nu te poți opri din... Poftiți la circ 2020, ediția 18. Concurenții au intrat în pielea Simonei Halep. Ce au folosit pe post de minge de tenis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x