Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 6. Liviu Vârciu s-a închis într-un tir ca să scape de Nea Marin, dar a trăit un coșmar! Ce a pățit

În ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Liviu Vârciu a încercat să fugă de Nea Marin și s-a ascuns într-un tir, dar continuarea nu a fost deloc plăcută!

Vedetele au avut parte din nou de o trezire matinală și s-au întâlnit cu Nea Marin, pentru a afla ce sarcini le-a pregătit de data aceasta.

Shift, What’s Up, Ana Baniciu și Raluka au acceptat provocarea lansată de Nea Marin și au venit la circul Bellucci, pentru a da o mână de ajutor la treabă.

Nea Marin și vedetele sale îi ajută pe cei din circul Bellucci, în emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1

Pentru cei care nu știu, circul Bellucci a luat naștere în secolul 19 și, de atunci, fiecare generație preia frâiele pentru a duce tradiția mai departe. Acum, cei care se ocupă de toată afacerea sunt Jennifer, Sandy și Sony Medini, cei trei copii ai lui Mario Medini și ai Loredanei Bellucci. Vorbim despre a cincea generație de circari! Nu e ușor să atragi publicul, așa că spectacolul trebuie să fie unul la superlativ. Pentru asta însă e nevoie de multă muncă. Prieten bun cu cei de la circul Bellucci, Nea Marin i-a chemat la treabă pe Shift, What’s Up, Ana Baniciu și Raluka, fără însă să îl rateze și pe fiul său, Liviu Vârciu.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 6. Raluka, enervată de complimentul unui client fascinat de bustul ei. Ce replică i-a dat

În ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, starurile au fost trezite la primele ore ale dimineții și li s-a dat sarcina să curețe camioanele circului și să preegătească un car pentru defilare. Promovarea este importantă dacă vrei să atragi publicului, așa că și parada trebuie să iasă impecabil.

La un moment dat, în timp ce toată lumea muncea, între Liviu Vârciu și Nea Marin s-a iscat o nouă confruntare de zile mari!

Liviu Vârciu s-a închis într-un camion ca să scape de Nea Marin

Tânărul a sărit în spatele gazdei emisiunii, după ce Nea Marin și-a folosit din plin praștia din dotare. Fuga e rușinoasă, dar extrem de sănătoasă. Pe acest principiu a mers și Liviu Vârciu, care a rupt-o la fugă și s-a ascuns într-un tir.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 6. Nea Marin i-a ridicat pe Shift și pe What's UP cu macaraua și s-a răzbunat din plin! Ce a urmat

„S-a băgat într-un camion să plece. Ăsta este electric tot. El a luat cheia, dar când a băgat cheia nu era curent”, a explicat Nea Marin.

„Mai are un minut și nu mai e oxigen”, a anunțat Sony Medini, directorul artistic al circului Bellucci, care a știut ce saună urmează pentru Liviu Vârciu.

În câteva minute, vedeta a început să facă saună în adevăratul sens al cuvântului, îndurând temperaturi greu de imaginat.

Când au început să curgă apele pe el, celelalte vedete din ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” și-au scos telefoanele și au început să îl pozeze și să îl filmeze pe colegul lor aflat în momente grele.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 6. Shift și What's UP au urmărit o scroafă și a ieșit un show de zile mari! Ce au putut să facă

Când temperatura a devenit prea greu de suportat, Liviu Vârciu și-a scos tricoul și a sperat că va putea evada din calvarul din tir. Totuși, Nea Marin l-a păzit atent, asigurându-se că vedeta își termină „ședința” de saună.

„Mă fac bombă, scap de burtă, fac pătrățele, mă fac Dorian Popa. Ies de aici Dorian Popa direct”, a glumit Liviu Vârciu.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 6. Nea Marin i-a ridicat pe Shift și pe What's UP cu macaraua și s-a răzbunat din plin! Ce ... Poftiți la circ 2020, ediția 6. Nea Marin i-a pus pe Shift și pe What’s Up să mulgă caprele. Ce farsă le-a pregătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x