Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 6. Shift și What's UP au urmărit o scroafă și a ieșit un show de zile mari! Ce au putut să facă

După ce au servit micul dejun, vedetele au fost puse la treabă, în ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1. De data aceasta, Shift și What's UP au făcut un adevărat show de comedie!

Nea Marin a luat vedetele și le-a adus într-un sat, în gospodăria unor oameni harnici care au mutle treburi de făcut. Pentru a primi mere, starurile din ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” trebuie să pună serios mâna la treabă.

Trebuie culeasă manual floarea-soarelui de pe câmp, iar soarele arzător nu prea e pe placul fetelor. Ana Baniciu și Raluka, urmate de Sony Medini (directorul artistic al circului Bellucci) n-au mai avut încotro și și-au acceptat soarta.

Ana Baniciu și Raluka, la cules de floarea-soarelui în ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ”

Nici sarcinile celorlalți nu au fost tocmai ușoare, în ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

„Fetele au fost trimise după mere, iar eu cu What’s Up și cu Nea Marin am plecat după lapte și brânză”, a explicat Shift, deloc încântat.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 6. Raluka, enervată de complimentul unui client fascinat de bustul ei. Ce replică i-a dat

Pentru a primi însă produsele dorite, cei doi trebuie să facă în așa fel încât să mute o scroafă gestantă dintr-un coteț în altul. Totuși se pare că animalul a dat nu doar bătăi de cap vedetelor, ci și emoții serioase.

„Am intrat în cotețul ăla, care era ca o căsuță așa. Și era un porc, o scroafă care arăta ca o combinație dintre un mistreț și un pitbull, un rottweiler ceva. Nu mă așteptam să mă sperie o scroafă până acum”, a mărturisit Shift despre această experiență inedită.

Shift și What's UP au urmărit o scroafă în ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ”

Shift și What's UP au făcut cu rândul și au încercat să convingă cu frumosul animalul să treacă din vechiul coteț în cel nou, însă lucrurile nu au decurs atât de simplu precum se aștepta toată lumea inițial. De aici a mai fost doar un pas până ca toată situația să se transforme într-un adevărat show de comedie.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 6. Nea Marin i-a ridicat pe Shift și pe What's UP cu macaraua și s-a răzbunat din plin! Ce a urmat

„Sora mea, nu te agita că ăștia sunt nebuni și dacă mă muști mă bate mămica mea”, a dezvăluit What’s Up, spre deliciul celor care îi priveau mișcările.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La final, cei doi cântăreți din ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” au fost lăudați de Nea Marin pentru fapt4ele lor de vitejie.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 6. Nea Marin l-a urmărit pe Liviu Vârciu ca-n filme! Ce evadare spectaculoasă a urmat... Poftiți la circ 2020, ediția 6. Raluka, enervată de complimentul unui client fascinat de bustul ei. Ce replică i-a dat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x