Poftiți la circ 2020, ediția 6. Sony Medini s-a răzbunat cu ouă clocite pe Nea Marin

În ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Sony Medini, directorul artistic al circului Bellucci, s-a răzbunat din plin pe Nea Marin.

What’s Up, Shift, Ana Baniciu și Raluka sunt vedetele care au decis să accepte provocarea lui Nea Marin și să muncească pentru cei de la cirucl Bellucci.

Pentru cei care nu știu, circul Bellucci a luat naștere undeva în secolul 19 și, de atunci, tradiția este continuată de la o generație la alta. În 2002, Mario Medini și Loredana Bellucci au decis să ppună bazele circului Aquatico Bellucci. După ani întregi de muncă, cei doi au lăsat totul în seama celor trei copii ai lor: Jennifer, Sony și Sandy Medini.

Nea Marin și vedetele au muncit pentru cei de la circul Bellucci din ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Nea Marin a pus vedetele la treabă și, în ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ”, ziua a început în forță încă de la primele ore ale dimineții.

What’s Up, Shift, Ana Baniciu și Raluka, dar și Sony Medini și Liviu Vârciu au fost puși să pregătească un car pentru defilarea artiștilor de la circul Bellucci. Parada prin stațiune trebuie să atragă cât mai mulți spectatori la circ, așa că totul trebuie să arate impecabil.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 6. Shift și What's UP au urmărit o scroafă și a ieșit un show de zile mari! Ce au putut să facă

Apoi, vedetele au mers la gospodăria unei familii, unde au făcut diferite treburi, de la muls caprele și până al cules floarea-soarelui. După ce treaba a fost terminată, What’s Up, Shift, Ana Baniciu și Raluka au mers la un hotel-restaurant. Fetele au făcut ospătărie, în timp ce băieții și-au exersat priceperea în materie de făcut curățenie.

Chiar și după atâta muncă, ziua nu s-a terminat aici, căci Nea Marin i-a urcat pe toți în mașină și i-a dus la complexul de vânătoare Negru Vodă, acolo unde există o rezervație cu animale superbe.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 6. Raluka, enervată de complimentul unui client fascinat de bustul ei. Ce replică i-a dat

Aici, responsabilii complexului au explicat care sunt sarcinile ce trebuie îndeplinite. Acesta a fost momentul în care vedetele au avut ocazia de-a vedea mufloni și chiar și mistreți, animale ce au fost hrănită cu grijă.

Sony Medini a făcut o baricadă și s-a răzbunat cu ouă clocite pe Nea Marin și pe vedetele de la „Poftiți la circ”

Supărat că el nu a fost luat să vadă mistreții, Sony Medini a folosit căruța pentru a bloca drumul de întoarcere al vedetelor.

În timp ce reveneau la cabana vânătoului, Nea Marin a văzut baricada de baloți făcută de Sony Medini. Gazda emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1 a încercat să elibereze drumul atunci când Sony Medini, camuflat ca un maestru, a început atacul cu ouă clocite asupra vedetelor care au mers la mistreți, fără a-l lua și pe el!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 6. Nea Marin i-a ridicat pe Shift și pe What's UP cu macaraua și s-a răzbunat din plin! Ce a urmat

A urmat apoi un război savuros cu miros nu tocmai plăcut. Urmărește clipul video de mai sus din ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” ca să savurezi bătălia vedetelor!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri