Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Poftiți la circ 2020, ediția 8. Deșteptare cu năbădăi pentru Liviu Vârciu. Ce s-a întâmplat când Nea Marin a intrat cu un cuțit

În ediția a 8-a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Liviu Vârciu a avut parte de o trezire bruscă din partea lui Nea Marin, mai exact o mică bătaie cu un cuțit de plastic și o sticlă de apă.

Cam de fiecare dată, Liviu Vârciu își primește porția de alergătură sau de "lovitură" părintească din partea lui Nea Marin. În dimineața zilei de lucru, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu dormeau buștean, când un musafir "nedorit" perturbă odihna celor doi concurenți.

Trezirea a fost întodeauna cea mai grea parte a zilei, iar invitații au fost mereu greu de ridicat din pat. Nea Marin și-a făcut treaba de fiecare dată într-un stil mai puțin răbdător și ca să-i învețe minte să devină responsabili, liderul echipelor le mai aplică câte o corecție.

Deșteptare cu năbădăi pentru Liviu Vârciu

Nea Marin a început ușor cu câteva lovituri în ușă, în geam până când a intrat în rulotă. Andrei Ștefănescu a coborât rapid din rulotă, dar Liviu a mai lenevit puțin. Lupta a început imediat, Liviu a sărit să-l muște de mână pe Nea Marin și de aici a început micul război de dimineață.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Liviu Vârciu a reușit să scape de treabă! Cum i-a păcălit pe toți ca el să stea la cafea

Liviu a udat peste tot cu apă, iar Nea Marin a sărit la "luptă" cu maceta sa din plastic: "Primește-l Doamne și pe ăsta", striga Nea Marin în timp ce ieșea ud din cap până în picioare, din rulota lui Liviu.

"M-am trezit așa cum se trezește lumea de dimineață, normal, firesc și am nevoie de un număr de psiholog, de psihiatru și psihanalist că altfel o să mergem la nebuni", spune Liviu după ce Nea Marin l-a trezit.

Însă, își recapătă imediat forțele și afirmă cu tărie: "Nu poate el să mă bată, cât pot eu să duc!". Momentul glorios nu a durat prea mult, că Liviu s-a întins din nou în pat să mai doarmă puțin: "Că n-o fi foc!", spune invitatul.

În paralel, toți invitații din această săptămână se pregăteau pentru a lua micul dejun pe care l-au gătit împreună. Nea Marin nu i-a lăsat în pace nici măcar când așezau masa și asta pentru că nu îi convenea cum erau puse farfuriile. Cu maceta în mână, liderul echipei le-a ordonat să pregătească masa mai frumos că altfel îi paște o corecție cum nu au mai primit: "Ne-am luat mai multă bătaie, decât mic dejun", spune Jorge.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Mic dejun a la Nea Marin. De ce ”și-a luat-o” Daniela Crudu de la prezentator când pregătea masa

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.