Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Cum convinge Daniela Crudu bărbații de pe plajă să vină la circ

În ediția a 9-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Daniela Crudu scoate din dotare tot ce are mai bun și convinge peste 40 de persoane să cumpere bilet pentru spectacolul creat de Circo Bellucci.

După ce au făcut treabă până au transpirat, invitații au crezut că vor avea parte de o mică pauză ca să-și recapete forțele. Însă lucurile nu au stat așa cum ei și-ar fi dorit! Nea Marin a luat echipa, a împărțit din nou sarcinile și i-a trimis pe Jorge, Sony Medini și Daniela pe plajă, pentru a aduna mai mulți oameni care să vină la Circo Bellucci.

Daniela are priză la public, dar mai ales la bărbați și a decis să-și etaleze formele voluptoase în fața tuturor, pe plajă, făcând diverse scheme de gimnastică: "Dacă nici Daniela nu știe cum să convingă bărbații... Hop, un șpagat, direct!", spune Jorge.

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Ce-a pățit Daniela Crudu când a vrut să ”călărească” un tractor.

Cum convinge Daniela Crudu bărbații de pe plajă să vină la circ

Daniela Crudu, Jorge și Sony Medini au plecat spre plajă să promoveze spectacolul de diseară creat de Circo Bellucci. Cei trei au intrat în vorbă cu diferite persoane pe care vor să le convingă să urmărească un spectacol de circ memorabil în schimbul plății unui bilet în valoare de 20 de lei.

Zis și făcut! Cei trei coechipieri au găsit cea mai bună soluție de promovare, au băgat-o pe Daniela la înaintare. Toată lumea cunoaște faptul că bruneta este o femeie extrem de deschisă și lipsită de inhibiții așa că a făcut spectacol pe plajă și s-a pozat cu toți oamenii care au cumpărat bilet.

"Mă simt foarte bine când văd că oamenii se bucură când mă văd, mă iau în brațe, mă pupă", spune Daniela.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, îngrozită la o fermă de animale. Ce a pus-o Nea Marin să facă

Bruneta a fost distrasă de Romică Țociu, care se desfăta la un pahar de vin pe plajă cu frapiera și ospătarul lângă el, în loc să repete pentru spectacolul de astă seară: "Dă și mie că lucrez la oră", îi spune Cruduța râzând.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.