Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, îngrozită la o fermă de animale. Ce a pus-o Nea Marin să facă

În ediția a 9-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Daniela Crudu are de îndeplinit o misiune nu foarte plăcută la fermă. Nea Marin a trimis-o fix acolo unde îi este cel mai greu să lucreze

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, îngrozită la o fermă de animale. Ce a pus-o Nea Marin să facă Galerie
Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, îngrozită la o fermă de animale. Ce a pus-o Nea Marin să facă

Oricât ar vrea, nu poate sta degeaba, doar este vorba despre Nea Marin! Anul acesta a luat calea faptelor bune pentru prietenii de la Circo Bellucci. În seara aceata, muncile parcă se înmulțesc, de la cules roșii, tuns iarba, până la curățat pește. Orarul este foarte încărcat!

Nu vor lipsi amuzantele escapade și ieșiri în decor atât la pisicină, cât și pe ogor. Cruduța primește săptămâna asta leac de frică din moși strămoși pentru că are frici multe și cu pene și cu fulgi: "Mai aveam puțin și mi-am dat duhul și am leșinat", spune Daniela.

Mai târziu, fără inhibiții, Daniela le-a făcut bărbaților de pe șantier un spectacol în bikini, dându-le "noi tendințe" în construcții. Seara va culmina cu un spectacol unde emoțiile se țin lanț într-o sală arhiplină cu o atmosferă de vis!

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu și Ana Maria Crudu, șocați de mâncarea păunilor. Cu ce se hrănesc păsările

După curățenia de la hotel, echipa s-a strâns să meargă la o fermă aflată la 15 km de stațiunea Saturn pentru a face rost de mai multe produse, printre care roșii, ardei, castraveți, brânză, tot ce le pot da sătenii.

Daniela Crudu, îngrozită la fermă de animale, în cotețul păsărilor

Știind că are fobie de păsări, Nea Marin și-a propus să o vindece și nu oricum, ci direct în miezul temerilor: în cotețul găinilor! Știți voi "cui pe cui se scoate!".

Daniela Crudu a avut o misiune nu foarte plăcută care implica să dea de mâncare la păsări. Diva, în costum de baie și dichisită, trebuie să ia găleata cu apă și să hrănească zburătoarele. Ce poate fi atât de greu?

Ei bine, pentru protecția sa și-a pus găleata în cap și a încercat să hrănească viețuitoarelor, cu încrederea că Nea Marin i-a jurat siguranță! Astfel, Daniela a intrat în fiecare coteț alături de un ajutor și a dat apă și mâncare la găini și la gâște.

Toată lumea cunoaște faptul că Daniela este o femeie extrem de deschisă și lipsită de inhibiții. Dacă tot e vară, a zis să profite de zilele toride și să arate ce are mai frumos în dotare, dar nu oricum, ci cu stil! Pentru fiecare zi Daniela a pregătit un costum de baie diferit.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Jorge s-a împrietenit cu ”cel mai pervers cocoș”. Ce i-a făcut pasărea

Nea Marin este încrezător în ceea ce echipa lui de vedete va realiza în această săptămână, la Poftiți la Circ: "În această săptămână cred că vom face lucruri frumoase, pentru că echipa, zic eu, e echilibrată". Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 8. Romică Țociu are fani în toată țara, însă puțini știu cine e fiica lui de 16 ani. Cum ar... Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu și Ana Maria Crudu, șocați de mâncarea păunilor. Cu ce se hrănesc păsările...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x