Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, scârbită de pește. Cum a putut să ”curețe” un guvid

În ediția a 9-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Daniela Crudu este pusă să curețe pește. Cum a reacționat bruneta când a atins-o un guvid

Daniela Crudu a avut parte de o misiune care i-a displăcut total: să curețe pește! Nea Marin nu ratează vreo ocazie să își „chinuie” vedetele cu tot felul de munci pe care nu le-au mai făcut înainte. Liderul echipei știe că Danielei nu-i place să curețe niciun fel de vietaate și tocmai acolo a trimis-o să facă treabă.

Anul acesta, Nea Marin a luat calea faptelor bune pentru prietenii de la Circo Bellucci. În seara aceata, muncile parcă se înmulțesc, de la cules roșii, tuns iarba, până la curățat pește. Orarul este foarte încărcat, iar Daniela Crudu trebuie să facă față provocărilor care vin din toate părțile.

Alături de Jorge, Daniela a început să curețe guvid fără pic de îndemânare. Colegul său tot încerca să-i explice cum trebuie să facă, dar ea era prea scârbită să mai facă exact așa cum i se spune.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, îngrozită la o fermă de animale. Ce a pus-o Nea Marin să facă

Daniela a ciopârţit peștele: "am dus la bun sfârșit și misiunea asta"

Bucătăria nu ete domeniul ei forte și încercă să facă treaba așa cum știe, însă nu mereu îi iese. Norocul Danielei a fost Jorge care se mișca mult mai repede și i-a dat o mână de ajutor și colegei sale.

Cei doi sunt grăbiți de către proprietar care îi roagă să se miște mai bine pentru că întârzie la masă. Treaba însă nu s-a terminat, domnul care le-a dat o mână de ajutor a mai venit cu o plasă de guvizi și raci.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Ce-a pățit Daniela Crudu când a vrut să ”călărească” un tractor

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.