Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu, emoționat la Poftiți la circ. Ce a făcut pentru prima dată în viața lui

În ediția a 9-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Romică Țociu face pentru prima dată în viața sa un lucru la care nimeni nu se aștepta: "Tu vorbești serios? Nu ai făcut niciodată?", întreabă Nea Marin cu uimire.

Dacă seara trecută Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost cei care au prezentat spectacolul, în această seară Romică Țociu este prezentatorul show-ului magic realizat de echipa Circo Bellucci și echipa „Poftiți la circ”, a lui Nea Marin.

Înainte de a urca pe scenă, Romică a făcut o mărturisire care l-a șocat și pe Nea Marin: "Am emoții. N-am mai prezentat niciodată la circ! Aseară am fost în elementul meu. Niciodată în viața mea n-am prezentat la circ. Să fie într-un ceas bun!", spune Romică.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Premieră la Nea Marin? Ce au fost nevoite să facă vedetele în loc să muncească

Seară magică pentru echipa „Poftiți la circ”

Chiar dacă este obișnuit cu scena de ani de zile, iar cariera de actor este emblema marelui Romică Țociu, acesta a simțit cum vâltoarea emoțiilor îl acoperă.

Emoțiile au acaparat și restul echipei, din culise, care era uimită de cât de multă lume s-a adunat în această seară să vadă spectacolul realizat de Circo Bellucci.

Actorul a reușit să facă un show excepțional în care a demonstrat încă o dată că deține un talent remarcabil, având o personalitate spumoasă și efervescentă.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Sosia lui Romică Țociu, pusă la muncă de Nea Marin

Emisunea din această seară s-a încheiat într-o notă extrem de frumoasă, cu zeci de îmbrățisări, aplauze și momente excepționale realizate de membrii echipei. Efortul depus a dat roade, iar Nea Marin, împreună cu invitații săi, a reușit încă o dată să facă un show spectaculos.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Premieră la Nea Marin? Ce au fost nevoite să facă vedetele în loc să muncească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x